29 / 03 / 2024

Kullar İnşaat Lavinya Marmara evleri

Kullar İnşaat Lavinya Marmara evleri

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 Evleri 350 konuttan ve 20 dükkandan meydana geliyor. Proje Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. imzası taşıyor.

Lavinya İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavinya İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketii bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Topsakal tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mimaroba Lavinya City ev fiyatları 2018!

Kullar İnşaat imzası taşıyan Lavinya City Büyükçekmece ödeme planı kapsamında  yüzde 30 peşinat vererek yüzde 20'si 24 ay vade farksız olarak ödenebiliyor..

Lavinya City Büyükçekmece ödeme planı!

Kullar İnşaat imzasını taşıyan Lavinya City Büyükçekmece projesinde 305 adet konut ve 17 adet dükkan yer alıyor.

Mimarsinan Lavinya City ödeme planı!

Mimarsinan Lavinya City projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor. Kullar İnşaat'ın projesi Lavinya City Evleri'nde satışlar başladı...

Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı!

Kullar İnşaat imzalı Lavinya City projesi 305 konut ve 17 dükkandan meydana geliyor. Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı.

Kullar İnşaat gayrimenkulde butik projerle ilerleyecek!

Kullar İnşaat Gayrimenkul Grup Başkanı Ali Kul, gayrimenkul sektöründe butik projerle ilerlemek istediğini belirtti. Ali Kul, bu şekilde liderlik yarışında zirveye oynadıklarını söyledi.

Büyükçekmece Lavinya Marmara'nın inşaat çalışmaları başladı!

Tekstil ve enerji sektörlerindeki tecrübesini inşaatta da ortaya koyan Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de geliştirdiği projelere yenilerini ekliyor.

Kullar İnşaat'tan Avcılar ve Topkapı'ya Lavinya projesi!

250 bin metrekare inşaat alanına sahip arsa portföyüne sahip Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de oluşturduğu Lavinya markası ile Avcılar ve Topkapı'ya odaklandı.

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 iletişim!

Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. imzası taşıyan projede 350 adet daire bulunuyor. Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 864 41 61 olarak belirlendi.

Büyükçekmece Lavinya Marmara teslimleri ne zaman?

Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş imzası taşıyan projede 115 adet daire bulunuyor. Peki Büyükçekmece Lavinya Marmara teslimleri ne zaman?

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 iletişim!

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 41 61 ve 0212 864 38 61 olarak belirlendi. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 projesi Büyükçekmece!

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 projesi Büyükçekmece ‘de inşa ediliyor. Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 projesi 150 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Kullar İnşaat Lavinya Marmara evleri Haberi

Kullar İnşaat Lavinya Marmara evleri

Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. tarafından hayata geçirilen Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 Evleri 150 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.


22 bin 870 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Lavinya Marmara projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar ve masaj odası gibi sosyal donatılar bulunuyor.


2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülen Kullar İnşaat Lavinya Marmara projesinin 2015 yılı sonunda yapımına başlanacak.


Lavinya Marmara 2 satış ofisi

Telefon: 0212 864 41 61-0212 864 38 61 

Web: http://lavinyamarmara.com

Pınar DOĞAN...