19 / 04 / 2024

Kumköy Beach Otel nerede

Kumköy Beach Otel nerede

Dünyanın dört bir yanındaki turistik işletmeler için önem taşıyan 'Holidaycheck Tavsiye Edilen Kaliteli Otel' ödülü Sunis Kumköy Beach Otel'e verildi. Sunis Kumköy Beach, daha önceleri de birçok defa aynı ödülü almayı başarmıştı.

Tatil yapacaklara büyük şok! Öyle bir zam geliyor ki...

Turizmciler bu yıl otel ücretlerine yüzde 70 bandında zam geleceğini söyledi.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Radisson, Türkiye'de 5 yılda 50 otel açacak!

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Radisson Group Türkiye’deki hedefini büyüttü. Grup, 5 yılda Türkiye'de 50 otele ulaşacak...

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Levent tarafından kuruldu. 

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi!

Marmaris'in turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi.

Kumköy Beach Otel nerede Haberi

Kumköy Beach Otel nerede

Dünyanın dört bir yanındaki turistik işletmeler için önem taşıyan 'Holidaycheck Tavsiye Edilen Kaliteli Otel' ödülü Sunis Kumköy Beach Otel'e verildi. Uluslararası alanda en çok tıklanan turizm internet portalı olan ve yılda 25 milyon kişinin ziyaret ettiği 'Holidaycheck', ziyaretçilerin kullandığı oylarla belirlenen turizm ödüllerini açıkladı. Tavsiye Edilen Kaliteli Otel 2014' ödülüne layık görülen Sunis Kumköy Beach, daha önceleri de birçok defa aynı ödülü almayı başarmıştı. 



Posta...