25 / 04 / 2024

kumlıca Beykonak Sahil Tesisleri nerede

kumlıca Beykonak Sahil Tesisleri nerede

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Darıca askeri alan dev projelerle cazibe merkezi olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca eski askeri alanının sahil bölgesinde inşa edilen dev projeler bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı için bin 500 ağaç taşındı!

Kocaeli metrosunun ilk ayağını oluşturan ve ekim ayında temeli atılan Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 2 bin 500 ağacın taşındığı açıkladı.

Gebze-Darıca Sahil hattı metrosunun ihalesi mecliste konu oldu!

Gebze OSB-Darıca Sahil hattı metro projesinin ihalesine ve finansmanı TBMM'de konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar proje hakkında Bakan Turhan'a 3 soru sordu...

Gebze-Darıca Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Kocaeli metrosunun ilk adımı olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi-Darıca Sahil Metro Hattı'nın temel atma töreni gerçekleştirildi...

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi 2018'de tamamlanacak!

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

kumlıca Beykonak Sahil Tesisleri nerede Haberi

kumlıca Beykonak Sahil Tesisleri nerede

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Mart 2017'de törenle temelini attığı Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı. Kumluca Beykonak sahil Tesislerinde gerçekleştirilen törende ünlü sanatçı Sinan Akçıl da konser verdi. Sinan Akçıl, Başkan Türel’i, konsere ara vererek “Menderes Başkan” sloganları ile sahneye davet etti. Türel Kumluca halkını selamladı.

Mavi kente doğru uzatacağız

Kısa bir konuşma gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Beykonak Sahil Tesisleri’ni Kumluca’ya kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyerek “Kumluca’ya çok yakışan ve tarımdan sonra turizmde de bir katma değer sağlayacak sahil projesi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin hizmetkârı olmak, bizim hayatımız boyunca taşıyacağımız en önemli onurdur. Deniz kenarında ailelerinizle birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, dinlenip eğlenebileceğiniz yeni bir mekân. Tam tamına bu iş için 12.600.000,00 TL’lik bir yatırım yaptık. Karaağaç İçme Suyu, Yenicepınar İçme...