07 / 12 / 2025

Kumluca Beykonak Mesire Alanı son durum

Kumluca Beykonak Mesire Alanı son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Antalya Kumluca’ya yeni oyun parkı ve spor alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Beykonak ve Salur mahallelerine oyun parkı ve spor alanı oluşturdu.

Adıyaman'da mesire alanı yolu yenilenecek!

Adıyaman'a bağlı Yaylakonak Beldesinin Zivar mezrasında bulunan Gürlevik içme suyunun bulunduğu mevkisine yapılan mesire alanı yolu bakım bekliyor.

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor!

Akkuş'un en güzel turizm alanlarından bir tanesi olan Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor. Akkuş Belediyesi tarafından yaptırılacak restorant inşaatı başlıyor.

Antalya Kumluca'da hasar gören evler onarılacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangınıyla ilgili, "Evlerde, seralarda ve bahçelerde hasar var. Şimdi tespitler yapılıyor. Bu tespitler yapıldıktan sonra bunların telafisini inşallah yapacağız" dedi

Kahramanmaraş Ekinözü Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Ekinözü Mesire Alanında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade etti.

Kocaeli Kerpe’deki bungalovlu mesire alanı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Kerpe’ye, içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapımı projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni mesire alanı yapılacak!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'a 100 Bin metrekarelik Mesire ve yeşil alanı kazandırıyor.

Kumluca Yavuz Sultan Selim Deresi'nde köprü yapımına başlandı!

Kumluca'da şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Yavuz Sultan Selim Deresi'ne yapılacak köprü, Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak.

Kumluca'da icradan 5 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Antalya ili, Kumluca ilçesi'nde bulunan turistlik konaklama tesisi satışa çıkarıldı. Satış bedeli 5 milyon 50 bin 324 TL olarak belirlenen konaklama tesisinin ihalesi 2 Ağustos ile 31 Ağustos arasında gerçekleşek.

Çorum Adatepe Mesire Alanı açıldı!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Adatepe mevkiinde 400 dekar alan üzerine yapılan mesire alanı Osmancık Belediyesine devredildi. Devir işlemlerinin ardından halkın hizmetine sunulan mesire alanının açılışı yapıldı.

Kumluca Beykonak Mesire Alanı son durum Haberi

Kumluca Beykonak Mesire Alanı son durum


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca programını temel atma ve açılış programları ile sürdürdü. Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temelini atan Başkan Türel, Kumluca-Finike ilçesinin ortak kullanacağı Mezbaha’nın da açılışını gerçekleştirdi. Temel atma ve açılış törenlerine Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Türel, Beykonak Sahili Rekreasyon Alanı’nın Kumlucalılar için önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek “İşte böylesine güzel bir projeyi Kumluca’ya kazandırmanın heyecanı içindeyiz. Kumluca için adeta hayal projeler dediğimiz Karaağaç İçmesuyu temelini attık. Yenicepınar İçmesuyu projesini açtık. Kumluca için gerçekten çok önemli bir proje. Kumluca’nın o güzelim sahillerinin buradaki hemşerilerimiz tarafından gönlünün istediği gibi kullanılamıyor olması beni fevkalade üzüyordu. Şimdi Kumluca’ya müthiş yakışan, Kumluca’ya...