20 / 04 / 2024

Kumluca Beykonak Mesire Alanı son durum

Kumluca Beykonak Mesire Alanı son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Kumluca Beykonak'ta park yapımı başladı!

KUMLUCA Belediyesi tarafından ilçenin büyük mahallelerinden Beykonak'ta park ve sosyal donatı alanı yapılması için çalışma başlatıldı.

Antalya Kumluca’ya yeni oyun parkı ve spor alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Beykonak ve Salur mahallelerine oyun parkı ve spor alanı oluşturdu.

Antalya'daki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dağınık vaziyetteki toptancı halleri birleştirme ve bölge halleri oluşturma çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da karşı karşıya bulunan Mavikent ve Beykonak hallerini birleştirdi.

Kumluca Adrasan için Turizm Bakanlığı imar planı hazırladı!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya şunları konuştu, "Şu anda en büyük sıkıntımız imar planı konusu, bu konuda da Turizm Bakanlığımız tarafından bir imar planı yapıldı. " dedi.

Antalya Kumluca Eko Kumul Park sahil projesinde yıkım başladı!

Kumluca Beykonak sahilinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Eko Kumul Park sahil projesinin bulunduğu alandaki belediyeye ait deniz obalarının yıkımına başlandı.

Mersin İçme Mesire Alanı projesinde çalışmalar başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından projeler kapsamında Erdemli ilçesi Sıraç Mahallesi İçme Yaylası’nda hayata geçirilen ‘İçme Mesire Alanı’ projesinde çalışmalar başladı.

Reysaş GYO Kumluca Sarıkavak'taki depo için iskan aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü 294 Ada 24 Parsel üzerindeki 8.045 m2'lik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi alındı.

Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyarete ederek bir süre görüştü. Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi.

Kumluca'da 2 mahallede trafik için imar çalışmaları başladı!

Kumluca Belediyesi tarafından Eski Cami Mahallesi ve Narenciye Mahallelerini birbirlerine bağlayacak ve şehir için trafiğini rahatlatacak bir imar çalışmasına başlanıldı.

Kumluca Adrasan imar planı askıda!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, imar planının 1/5000'lik olanının Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde, 1/1000'lik olanının ise Kumluca Belediyesi'nde askıya çıkartıldığını söyledi.

Kumluca Beykonak Mesire Alanı son durum Haberi

Kumluca Beykonak Mesire Alanı son durum


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca programını temel atma ve açılış programları ile sürdürdü. Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temelini atan Başkan Türel, Kumluca-Finike ilçesinin ortak kullanacağı Mezbaha’nın da açılışını gerçekleştirdi. Temel atma ve açılış törenlerine Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Türel, Beykonak Sahili Rekreasyon Alanı’nın Kumlucalılar için önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek “İşte böylesine güzel bir projeyi Kumluca’ya kazandırmanın heyecanı içindeyiz. Kumluca için adeta hayal projeler dediğimiz Karaağaç İçmesuyu temelini attık. Yenicepınar İçmesuyu projesini açtık. Kumluca için gerçekten çok önemli bir proje. Kumluca’nın o güzelim sahillerinin buradaki hemşerilerimiz tarafından gönlünün istediği gibi kullanılamıyor olması beni fevkalade üzüyordu. Şimdi Kumluca’ya müthiş yakışan, Kumluca’ya...