26 / 04 / 2024

Kumru Ankara indirim

Kumru Ankara indirim

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

4AC Gayrimenkul Yatırım tarafından  Ankara Eymir ve Mogan Göllerine yakın konumda yükseliyor. Ankara Oksijen Oran projesinde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor, teslimlerin ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Nokta Ankara'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Türk Yapı imzalı Nokta Ankara projesi 3 bloktan meydana geliyor. Projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 15 indirim oranı uygulanıyor.

Kumru Ankara iletişim!

Kumru Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 33 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018!

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen projede fırsatlar devam ediyor.

Next Level Çayyolu’nda yüzde 30 indirim kampanyası!

Pasifik tarafından Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. 

Müteahhitler hafriyatta indirim bekliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasının ardından müteahhitlerde hafriyat ücretinde indirim talep etti.

Mustafa Tuna'dan inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi verdi.

Ankara'da kentsel dönüşümde evi yıkılana bir destek daha!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısında kentsel dönüşüm alanlarında bulunan yıkılacak yapılarda yaşayan vatandaşların ödediği numarataj harç bedellerinde indirim kararı aldı...

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat!

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin arsa alanı 10 bin 609 metrekare olarak belirlendi.

Kumru Ankara indirim kampanyası detayları!

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Kumru Ankara indirim Haberi

Kumru Ankara indirim

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Kumru Ankara projesinde oturum başladı. Kuzu Grup imzası taşıyan Kumru Ankara indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

1+1, 1,5+1 dairelere ozel kampanyalar sunulan Kumru Ankara projesinin arsa alanı 10 bin 609 metrekare olarak belirlendi.

Kumru Ankara indirim kampanyası detayları!
12 aya kadar vade farksız taksit imkanı sağlanan Çankaya Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Projede ayrıca 12 aya kadar yapılan taksitlerde de herhangi bir vade farkı alınmıyor. 

Kumru Ankara fiyat
Kumru Ankara projesinde yer alan konutlar 561 bin TL ile 2 milyon 990 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

33 katlı tek blok halinde inşa edilen ve 162 konutun yer aldığı Kumru Ankara'da; sauna, fitness, yüzme havuzu mevcut.

Projede alanları 66-297 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda...