17 / 04 / 2024

Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları. Kumru Ankara satış fiyatı

Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları. Kumru Ankara satış fiyatı

Kuzu Grup Kumru Ankara projesi toplamda 162 adet konuttan meydana geliyor. İşte, Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları...

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi’nde yaşayan 70 hak sahibi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Ankara'da 24.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

Ankara 29. İcra Dairesi, Çankaya ilçesi Yıldızevler mahallesinde bulunan 4 katlı binayı 24 milyon 516 bin 671 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 15 Mayıs 2020 günü gerçekleşecek.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Zafer Yıldırım Yaşanabilir Ankara projesini anlattı!

TÜGİAD Ankara Şubesi hazırlamış olduğu ‘Dört Dörtlük Ankara’ projesinin tanıtımını yapıyor. TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, Yaşanabilir Ankara projesini anlatıyor.

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı!

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da inşa edilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları. Kumru Ankara satış fiyatı Haberi

Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları. Kumru Ankara satış fiyatı


Kuzu Grup imzalı Kumru Ankara projesi, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yıldızevler'de hayata geçiriliyor. Kumru Ankara projesi, 32 katlı tek kule halinde inşa ediliyor. 


Toplamda 162 adet daire ve açık çarşı alanından meydana gelen Kumru Ankara'da  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 satılık daire alternatiflerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları 66 metrekare ile 297 metrekare arasında değişiyor.


Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları!

31 Aralık tarihine kadar peşin alımlarda yüzde 7 indirim yapılan Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları  525 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2017'den itibaren indirim oranı yüzde 5'e düşecek. 


Kumru Ankara projesinde 750 metrekare sosyal donatı, 3 bin metrekare ticaret, 3 bin 100 metrekare peyzaj alanı tasarlandı. Kumru Ankara'da daire teslimleri 2017 Eylül ayında yapılacak. 


Kumru Ankara iletişim:

Tel: 444 79 59

Web : http://