26 / 04 / 2024

kurtköy konut açığı

kurtköy konut açığı

İki genç girişimci Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş'ın birlikteliğiyle kurulan Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ, W Bahçe Kurtköy'ün ardından ikinci projeye de aynı bölgede başlıyor...

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!

ABD konut piyasası Fed’in faiz artırımıyla beraber sıcaklığını kaybetti. Uzun zamandır zorda olan konut piyasasında bir çöküş yaşanmamasının ise Y kuşağı nedeniyle olduğu iddia ediliyor.

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Buhayat ön satışta! Kurtköy'e 306 konutluk yeni proje!

Ortak Yapı imzası taşıyan Buhayat projesi ön satışa çıktı. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede 306 konut bulunuyor.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Karaman’da 2020 yılı Ağustos ayında 415 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Ağustos ayı Konut Satışı İstatistikleri'ne göre, Karaman’da 2020 yılı Ağustos ayında 415 konut satıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

360 Kurtköy'de yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Satış sürecinin devam ettiği 360 Kurtköy projesinde yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuluyor.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

kurtköy konut açığı Haberi

kurtköy konut açığı


Erguvan Demirbaş Konut inşaat AŞ, W Bahçe Kurtköy'ün ardından, yeni projesine de Kurtköy'de başlıyor. Şirketin hedefinde Teknopark için gelecek 30 bin beyaz yakalı var. 


Kurtköy'ün merkezindeki 136 konutluk W Bahçe'de satışları tamamlayan şirketin loft konseptindeki yeni projesi eylülde satışa sunulacak. 


Erguvan Demirbaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Maraşlı, Kurtköy'ü tercih etmelerinin en önemli nedeninin bölgenin gelişme potansiyeli olduğunu ifade ederek, çevredeki yatırımları şöyle anlattı: "Kurtköy'de etaplar halinde 7 yıllık sürede tamamı faaliyete geçecek Teknopark'ta ilk yıl 2 bin, 10 yıl içinde ise 30 bin beyaz yakalı çalışacak. Bölgeye değer katan bir değer yatırım da TurkishTechııic'in Havacılık Bakım Onarını ve Modifikasyon Merkezi (HABOM) projesi olacak. HABOM, Avrupa, Asya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerinin havayolları bakım-onarım üssü haline gelecek. Burada da binlerce beyaz ve...