19 / 04 / 2024

Kurtköy Oto Kasaba detaylar

Kurtköy Oto Kasaba detaylar

DKY İnşaat Kurtköy'de inşa edeceği Oto Kasaba projesine bu yıl içerisine başlıyor. Çalışmaların devam ettiği Oto Kasaba projesi 430 bin metrekare alanda 730 oto galeriden oluşacak...

Oto World Asya ile Kurtköy 2. el otomotiv sektörünün merkez üssü olacak!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World, Mayıs ayı itibariyle faaliyete geçiyor ve Pendik-Kurtköy Bölgesi’ni 2. el otomotiv sektörünün ana üssü yapmaya hazırlanıyor.

Kurtköy Oto World Asya fiyatlar!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliği taşıyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 adet dükkan bulunuyor. Dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin bu yıl gerçekleşeceği Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak tasarlandı. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl gerçekleşecek. Projedeki dükkanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya projesinde dükkanların fiyatları satış fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede 365 adet galeri bulunuyor. Peki Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Kurtköy Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların alanları minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Kurtköy Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Oto World Asya Kurtköy satış fiyatları!

Oto World Asya projesi TEM otoyoluna 3 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya Kurtköy satış fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Oto World Asya projesinde 365 tane galeri bulunuyor. Satışların ve kiralamaların hızla devam ettiği Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim!

Oto World Asya projesinde 365 adet galeri bulunuyor. Projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim numarası 0216 392 22 22...

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı!

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı 790 bn TL'den başlıyor. 365 adet oto galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Oto World Asya Kurtköy telefon numarası!

Oto World Asya projesinde kiralık dükkanların fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Oto World Asya Kurtköy telefon numarası 0216 392 22 22...

Kurtköy Oto Kasaba detaylar Haberi

Kurtköy Oto Kasaba detaylar


DKY İnşaat İstanbul Kurtköy'de "Oto Kasaba" projesine hazırlanıyor. Oto Kasaba projesi 430 bin metrekare alanda inşa edilecek. Oto Kasaba Kurtköy projesinde 730 adet oto galeri olacak.


Bu yıl içerisinde başlayacak olan Oto Kasaba projesi için son çalışmalar yapılıyor. Kurtköy'de yer alan Oto Kasaba projesi İstanbul Park Formula1 ile Okan Üniversitesi arasında kalan alanda yükselecek.


Has Şirketler Grubu'nun Kurtköy'de yer alan Oto World Asya projesi Anadolu yakasının ilk ve tek Oto AVM'si olma özelliğini taşıyordu. İkinci oto galeri projesini yapacak olan DKY İnşaat'ın Oto Kasabası farklı yapıda tasarlandı.


Oto Kasaba Kurtköy projesi yüksek katlı AVM tarzının aksine, sokak konseptinde tek katlı binalardan oluşuyor. Oto Kasaba Kurtköy projesinin altında bodrum katlar da olacak.



Tel: 0216 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Gülcihan...