19 / 04 / 2024

Kurtköy Paragon teslim tarihi

Kurtköy Paragon teslim tarihi

132 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da tapular hemen teslim ediliyor. Projede daire teslimlerine ise 31 Mayıs'ta başlanıyor..

Kurtköy Paragon'da yaşam Mayıs'ta başlıyor!

Küçükçalık İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı. Projede fiyatlar 538 bin TL'den başlıyor..

Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı!

Küçükçalık imzası ile hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Paragon'da peşinatsız 3 bin 279 TL aylık ödemelerle!

Küçükçalık İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de 11 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Kurtköy Paragon projesinde toplamda 132 adet daire bulunuyor. 

Kurtköy Paragon'da 3 bin 279 TL aylık ödemelerle!

Kurtköy Paragon'da aylık 3 bin 279 TL ödemelerle ev sahibi olunuyor. Küçükçalık İnşaat imzası ile Kurtköy'de hayata geçirilen projede 132 daire yer alıyor.

Kurtköy Paragon'da peşinatsız ödeme fırsatı!

Kurtköy'de 11 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor..

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Paragon iletişim!

132 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da tapular hemen teslim ediliyor. Projede daire teslimlerine ise 31 Mayıs'ta başlanıyor..

Kurtköy Paragon'da aylık 3 bin 279 TL'den başlayan taksitle!

Küçükçalık Grubu, Anadolu Yakası'nın dünyaya açılan kapısı Kurtköy'de yükselmeye devam ediyor. Üstelik peşinatsız ve 3 bin 279 TL'den başlayan aylık ödemelerle..

Kurtköy Paragon'da 3+1'ler 688 bin TL'ye!

Kurtköy Paragon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede 3+1 daire fiyatları 688 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy Paragon'da 2+1'ler 538 bin TL'ye!

Küçükçalık Grubu imzası ile Kurtköy'de yükselen Kurtköy Paragon'da 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı!

Küçükçalık Grubu'nun Kurtköy'de hayata geçirdiği Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı sunuluyor. Projede 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kurtköy Paragon'da 538 bin TL'ye! Hemen tapu fırsatı!

Olivium, Kent Meydanı gibi alış veriş merkezleri, Bostancı Paragon Residence gibi konut projelerinden sonra Kurtköy Paragon'a imza atan Küçükçalık Grubu, hemen tapu fırsatı sunuyor...

Kurtköy Paragon'da yaşam Mayıs'ta başlıyor!

Küçükçalık İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı. Projede fiyatlar 538 bin TL'den başlıyor..

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Kurtköy Paragon teslim tarihi Haberi

Kurtköy Paragon teslim tarihi

Kurtköy Paragon, 11 dönüm arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 132 daireden meydana gelen projede hemen tapu fırsatı sunuluyor. 

Kurtköy Paragon’da minimum 113 metrekareden başlayan ve maximum 235 metrekareye kadar çıkan geniş metrekareli 2+1, 3+1, 3,5+1 daire seçenekleri ve 4 adet Town House daire tipine yer veriliyor.

Projede daire sakinlerinin aileleriyle birlikte nefes alabilecekleri yemyeşil bahçeler ve zengin sosyal alanlar da bulunuyor. 

Hemen tapu fırsatının sunulduğu Kurtköy Paragon'de daireler 31 Mayıs 2018 tarihinde teslim ediliyor.

Kurtköy Paragon'da masa tenisi ve langırt salonları, bilardo, çiçekler arasında kalan çardak alanı, havuz başında kafeterya yer alıyor.

Kurtköy Paragon modern mimariyi geleneksellikle birleştirerek müşterilerine sıcacık bir yaşamı vadediyor. 

Kurtköy Paragon iletişim

Adres: Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Orkide Sokak No:5 Kurtköy / İSTANBUL

Tel: 0216 482 99 00 
Web: