24 / 04 / 2024

kurtköy Wloft Dragos daireleri

kurtköy Wloft Dragos daireleri

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Wloft Dragos projesi toplamda 15 bin metrekare inşaat alanına sahip. Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Wloft Dragos'ta örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirimle! 280 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Wloft Dragos projesinde daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Wloft Dragos'ta 280 bin TL'ye! Örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirimle!

Wloft Dragos projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında müşteriler için örnek daire ziyaretlerinde yüzde 5 oranında indirim sağlanıyor.

Wloft Dragos Evleri'nde 280 bin TL'ye! Örnek daire ziyaretlerinde yüzde 5 indirimle!

Wloft Dragos Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 280 bin TL 'den başlıyor. Wloft Dragos Evleri kapsamında örnek daire ziyaretlerinde ise yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Wloft Dragos'ta örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim! 280 bin TL'ye!

Wloft Dragos projesinde yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında örnek daire ziyaretlerinde müşterilere yüzde 5 oranında indirim seçeneği sunuluyor.

Wloft Dragos nerede?

Wloft Dragos projesi 18 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 45 ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Wloft Dragos nerede sorusunun cavabı...

Wloft Dragos projesi teslim tarihi ne zaman?

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyan Wloft Dragos 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Wloft Dragos projesi teslim tarihinin ne zaman? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz..

Wloft Dragos ödeme koşulları!

Wloft Dragos ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen Maltepe Loft Dragos projesi toplam 100 adet daireden meydana geliyor...

Avlu Kurtköy ve Wloft Dragos'ta yüzde 5 indirim!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Avlu Kurtköy ve Wloft Dragos projesinde yüzde 5 indirim avantajı sunuluyor. Avlu Kurtköy'de 189 bin TL'den, Wloft Dragos'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor.

Avlu Kurtköy ve Wloft Dragos'ta örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim!

Avlu Kurtköy ve Wloft Dragos projelerinde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor. Projelerden Avlu Kurtköy 138 daireden ve Wloft Dragos ise 100 konuttan meydana geliyor.

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy'de arsa aramaya devam ediyor!

WBahçe, Loft Dragos ve WRoof projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, Avlu Kurtköy projesi için bugün Bebek Chilai'da basınla bir araya geldi...

Wloft Dragos adres bilgileri!

Wloft Dragos adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen Loft Dragos projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Avlu Kurtköy görücüye çıktı!

WBahce, Roof Kurtköy ve Loft Dragos projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, simdi de yatırım değeri 45 milyon TL olan ve 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesine start veriyor.

Wloft Dragos fiyat!

Wloft Dragos fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı ile yükselen Wloft Dragos satılık daire alternatifleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı...

kurtköy Wloft Dragos daireleri Haberi

kurtköy Wloft Dragos daireleri

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Wloft Dragos projesinde 18 katlı tek blok yer alıyor. Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri ni haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Wloft Dragos projesinde 1+1 daireler 74 metrekare, 3+1 daireler 150 metrekare tasarlanırken 2+1'lerin alanları ise 109 ile 123 metrekare arasında değişiyor.


Wloft Dragos projesindeki balkonlar 13 ile 18 metrekare arasında değişiyor. Proje 55 metre boyunda 18 katlı tek bloktan meydana geliyor.


Wloft Dragos projesi içerisinde otopark, peyzaj alanları, güvenlik, spor alanları bulunuyor. Projedeki konutların 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Wloft Dragos, 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje yüksek hızlı trene, Maltepe metro durağına, minibüs ve sahil yoluna yürüyüş mesafesinde yer alıyor. 


WLoft Dragos projesinde 1+1 daireler 305 bin TL - 423 bin TL, 2+1 daireler...