27 / 04 / 2024

kurttepeye park mı inşa edilecek

kurttepeye park mı inşa edilecek

CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, Kurttepe'ye "park", üniversiteli öğrencilere de yurt yapma sözü verdi. Çetin, "Yeri hazır, parası tamam, bir tek kuruş belediyenin kasasından çıkmayacak" diye konuştu.

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Hamıdreza Fatehı tarafından kuruldu.

Murat Ongun'dan Gezi Parkı çıkışı: Hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün açıklamasını alıntılayarak "Gezi Parkı’nın vakıf kültür varlığı olmadığını ve 2. Bayezid tarafından yapılmadığını siz de belirttiğinize göre, hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?" dedi.

Taksim Meydanı park mı olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim meydanının yeni tasarımı için oylama başlattı. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje için tartışmalar başladı.

Hatay Belen Millet Parkı'nın ihalesi tamam!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Uludağ'da herkesin villa sandığı yapılar tamamlandı!

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Ulugöl'e 90 yataklı otel projesi!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert,''  Ulugöl Tabiat Parkımıza giden yol üzerinde ki yaklaşık 10 dönümlük belediyemize ait araziye uygulanmak üzere 90 yataklı bir otel projesi üzerinde çalışmalara başladık'' dedi. 

İstanbul'un dev şehir parkı 2018'de tamamlanacak!

İstanbul'a dev şehir parkı müjdesini veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, parkın 2018'de tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep'e 150 bin metrekarelik park müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kamulaştırılan 150 bin metrekarelik alana yeşil alan ve park yapacak.

Bandırma'ya tematik park müjdesi!

Balıkesir üyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Tematik Parkının inşa edileceği eski Askeri Çamlıkta incelemelerde bulundu.

Ordu'nun tüm ilçelerine oyun parkı müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçenin tamamında çocukların çok seveceği ve eğlenceli vakit geçirebileceği oyun parkları kurmak için proje başlattı.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

Şanlıurfa Akçakale'ye 53 dönümlük park!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de sürdürülen çalışmalarını yerinde inceledi. Akçakalelilere 53 Dönümlük park müjdesini veren Başkan Nihat Çiftçi, Akçakale'yi hak ettikleri yere taşıyacaklarını belirtti.

kurttepeye park mı inşa edilecek Haberi

kurttepeye park mı inşa edilecek


CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, Kurttepe'ye "park", üniversiteli öğrencilere de yurt yapma sözü verdi. Çetin, "Yeri hazır, parası tamam, bir tek kuruş belediyenin kasasından çıkmayacak" diye konuştu. 


CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, Kurttepe Mahallesi'nde düzenlenen sokak arası toplantısında çocuk parkı yapma sözü verdi. Mustafa Kütük adlı bir yurttaşın "Evimin önü imar planında yeşil alan ve park olarak gözüküyor. En yakın park iki kilometre uzakta. Buraya park mümkün olabilir mi?" diye ricada bulundu. Çetin de mahallelerinin önünde "Seçildikten sonra ilk işlerimizden biri bu sorunu çözmek olacak. Eğer o arsa yeşil alansa en kısa sürede parkınızı yapıp çocuklara hediye edeceğiz, hiç merak etmeyin" diye konuştu. Çetin ayrıca öğrenci yurdu yapacağnı da belirtti. 


Adana...