29 / 03 / 2024

kuruçeşme arena satıldı mı

kuruçeşme arena satıldı mı

İki yıldır İstanbul'un Boğaz'a nazır konser alanı olan Kuruçeşme Arena'nın üzerinde bulunduğu arazi, sahibi FB eski Başkanı Tahsin Kaya tarafından satışa çıkarıldı. Kaya, otel imarlı arazi için 140 milyon dolar istiyor.

Haziran'da üreticide 5 TL olan elma markette 21.92 TL'ye satıldı! Üretici ve marketin fiyat farkı yüzde 338!

TZOB verilerine göre, haziranda üreticide 5 TL olan elma markette 21 lira 92 kuruşa tüketicilere satıldı. Elmanın üretici ve marketteki fiyat farkı yüzde 338,4 olarak belirlendi. 

İzmir Çeşme'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenlere müjde!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan yer alan 3.990 metrekarelik arsa satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

kuruçeşme arena satıldı mı Haberi

kuruçeşme arena satıldı mı
Açılışının yapıldığı Temmuz 2005'ten beri pek çok organizasyona ev sahipliği yapan İstanbul'un ünlü konser ve gösteri alanı Kuruçeşme Arena'nın arazisi satışa çıktı. Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Tahsin Kaya'ya ait arazi 140 milyon dolar isteniyor. Ortaköy ile Arnavutköy arasında Boğaz'ın kıyısında yer alan ve bölgede imara açık son arsalardan biri olduğu için değeri katlanan arazinin büyüklüğü 15 bin 37 metrekare. Şubat ayından beri satışta olan Kuruçeşme Arena arazisinin toplam inşaat alanı ise bodrumlar dahil 38 bin 530 metrekare. 1800'lü yıllarda üzerinde 2 tarihi bina bulunan arazi, yanan yapılar bugüne taşınamasa da Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından 3'üncü derecede tarihi eser olarak belirlenmiş. Kaya'nın araziyi henüz satamamış olmasının bir nedeni olarak da bu durum gösteriliyor. Çünkü uzmanlar tarafından...