18 / 04 / 2024

Kuşadası AVM ne zaman açılacak

Kuşadası AVM ne zaman açılacak

Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kuşadası'na canlılık getirecek. İlçenin ve bölgenin gözde yaşam merkezi olma konusunda bir hayli iddialı olan Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Klaros İnşaat'ın ana yatırımcılığında ortaya çıktı...

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

İzmir depremi Kuşadası’nda 386 yapıya hasar verdi!

Dün Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Kuşadası Belediyesi'ne 386 yapı için hasar başvurusu yapıldı.

Kuşadası Belediyesi'ne haciz şoku!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, faizleriyle birlikte 750 bin lirayı bulan otogar ücretlerinin ödenmemesi üzerine Kuşadası Belediyesi hakkında icra takibi başlattı.

Kuşadası'ndaki 24.2 milyon TL'lik arsanın imar planı değişti!

Aydın Kuşadası'nda bulunan 24 milyon 200 bin TL'lik arsanın ne şekilde değerlendirileceği merak konusu oldu. 9 bin 958 dönümlük arsanın imar planı ticari alan olarak değiştirildi. Arazi üzerine 5 katlı belediye hizmet binası, restoran, kafe ve ticari birimler inşa edilecek.

Kuşadası'nda emlak çetesi vatandaşları mağdur etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaptıkları villaları birden fazla kişiye sattıkları öne sürülerek gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi'nden taşınmazlarla ilgili önemli karar!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan toplantısı Kuşadası Belediyesi Davutlar Hizmet Binası’nda yapıldı. Kuşadası Belediyesi’ne ait 49 adet taşınmaza ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun oylanması oldu.

Kuşadası Mimarlar Odası'ndan belediyelere sahil projesi önerisi!

Mimarlar Odası Kuşadası Temsilciliği, hem Aydın Büyükşehir, hem de Kuşadası Belediyeleri’ne önerileri rapor ve proje olarak sundu. Oda temsilciliği toprak saha ve Tariş alanının birlikte ele alınması gerektiğini belirtti.

Kuşadası AVM ne zaman açılacak Haberi

Kuşadası AVM ne zaman açılacak

Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kuşadası'na canlılık getirecek. İlçenin ve bölgenin gözde yaşam merkezi olma konusunda bir hayli iddialı olan Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Klaros İnşaat'ın ana yatırımcılığında ortaya çıktı. 


Kuşadası AVYM, yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde 25 bin metrekare kiralanabilir mağaza alanı ile dev bir yatırım olarak ilçenin yeni ilgi odağı oldu. 


Bünyesinde yer alan 5M Migros, moda & kozmetik, elektronik, ev tekstili mağazaları ve dünya mutfaklarını barındıran, herbiri farklı konsept sunan restaurant ve kafeler ile alışveriş için çeşitlilik sunuyor.. 

Amfîtiyatrosu bile var Ama tüm bunların yanı sıra bölge halkına fark yaratan bir hizmeti sunmak için; konser, gösteri ve birçok aktivitenin yer alacağı 2 bin kişilik amfitiyatrosu bulunuyor. Ulusal ve yerel olarak perakende sektöründe öncülük eden markaların yer aldığı 100'ün...