16 / 04 / 2024

kuşadası fransız tatil köyü

kuşadası fransız tatil köyü

Kuşadası Belediyesi'nin Sami Ofer ve Mehmet Kutman tarafından Özelleştirme İdaresi'nden aldığı Fransız Tatil Köyü'nün bulunduğu bölgede yüzde 20 olan imar izninin yüzde 53'e çıkarması ile ilgili plan tadilatı uygulaması hakkında, Bölge İdare Mahkemesi tar

Kuşadası Belediyesi'nden satılık 2 zeytinlik!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu zeytinliklerin ödemeleri peşin olarak yapılacak

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda çiftlik kurdu!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe pandemi döneminde Kuşadası'nda çiftlik kurdu. 

Konut yatırımcılarının gözü Kuşadası’nda!

Türkiye'nin yaşanabilir şehirler arasında adını üst sıraya taşıyan Kuşadası, gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı oldu...

Kuşadası'nda 18.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 18 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Dilan Çıtak: Babam Kuşadası'ndaki evi bana vermedi!

İbrahim Tatlıses 3 yıl önce Kuşadası'nda bulunan sistesinden çoçuklarına birer daire bırakacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün görüntülen Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, ''Herkese ev verildi, bana verilmedi ama sorun yapmadım'' dedi.

Fransız Tatil Köyü ihalesine yabancılardan yoğun ilgi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden olan ancak 13 sene önce kapılarını kapatan Foça'daki Fransız Tatil Köyü ihalesine yabancılardan yoğun ilgi...

kuşadası fransız tatil köyü Haberi

kuşadası fransız tatil köyü

Büyük tepki alan kararın ardından, CHP Kuşadası İlçe Sekreteri Özer Kayalı, yürütmenin durdurulması istemiyle Aydın 1. İdare Mahkemesi'ne başvurmuştu. Kayalı'nın ardından, karara karşı oy veren 4'ü CHP'li ve 3'ü de bağımsız 7 Meclis üyesi de ayrı bir başvuruda daha bulunmuştu. Bu başvurulara daha sonra arsanın sahibi Emekli Sandığı ile TEMA Vakfı da müdahil olmuştu. Mahkeme kararı bilirkişilerin, değişiklik gerekiyorsa bunun satıştan önce Özelleştirme İdaresi tarafından yapılması gerektiği, Ofer'in satın alırken mevcut şartları kabul ettiği, ayrıca yapı yoğunluğu ve yüksekliğin artırılmasının Kuşadası'nın turistik çekiciliğine temel olan manzara ve silüetini bozacağı, diğer parsellerden ayrıcalıklı yapılaşma hakkının da planlamanın amacına ve eşitlik ilkelerine aykırı olduğu yönündeki raporu doğrultusunda aldı. Ofer-Kutman ortaklığının Emekli Sandığı'na ait olan 322 bin metrekarelik...