29 / 03 / 2024

kuşadası kruvaziyer gemisi

kuşadası kruvaziyer gemisi

Ege Ports Genel Müdürü Aziz Güngör, yaptığı açıklamada, Kuşadası'nın kruvaziyer turizmde Türkiye ve Akdeniz'in en önemli limanı olduğunu, bugün 2014 yılının ilk kruvaziyer gemisini ağırladıklarını söyledi.

Kuşadası'na 2015'te gemiyle 700 bin turist gelecek!

Kruvaziyer turizminde 2014 yılında en fazla turistin geldiği liman olarak Türkiye'de birinci olan Kuşadası, 2015 yılında da liderliğini korumayı hedefliyor. Kuşadası için gelen gemilerin büyük önem taşıdığı belirtildi.

Kuşadası'na 15 bin turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden Kuşadası'nda son yılların, en yoğun turist hareketliliği yaşandı. Kuşadası Limanı'na bir günde yanaşan 6 gemiyle 15 bin turist 350 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 6 gemiyle 15 bin turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden Kuşadası'nda son yılların, en yoğun turist hareketliliği yaşandı. Kuşadası Limanı'na bir günde yanaşan 6 gemiyle 15 bin turist 350 turist ilçeye giriş yaptı...

Kuşadası'na bir günde 6 gemiyle 15 bin turist geldi!

Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası'na aynı gün içinde 6 gemiyle 15 bin turisti geldi. Efes ve Meryemana Evi turları ilgi görürken, binlerce turist hareketlilik getirdi.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Çoğunluğu Amerikalı turistlerden oluşan ziyaretçilerin bir kısmı, düzenlenen tur programlarıyla Efes antik kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası'nda alışverişe çıktı...

Kuşadası 2014 sonuna kadar 620 bin turist bekliyor!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

kuşadası kruvaziyer gemisi Haberi

kuşadası kruvaziyer gemisi


Kuşadası Ege Ports Limanı'na yanaşan Hollanda bayraklı "Rotterdam" isimli gemiyle 600 mürettebat ve bin 500 turist giriş yaptı.


Ege Ports Genel Müdürü Aziz Güngör, yaptığı açıklamada, Kuşadası'nın kruvaziyer turizmde Türkiye ve Akdeniz'in en önemli limanı olduğunu, bugün 2014 yılının ilk kruvaziyer gemisini ağırladıklarını söyledi.


Yeni yılda Türkiye'ye gelecek turistlere ve limanlarına yanaşacak kruvaziyer gemilerine en kaliteli ve sorunsuz hizmet verebilmek amacıyla gerekli tüm çalışmaları tamamladıklarını kaydeden Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Kuşadası Limanını kruvaziyer turizminde dünya devi yapmak adına gerek hizmet gerekse güvenlik alanında yatırımlarımız devam ediyor. Kuşadası limanına 2013 yılında 434 gemi ile 582 bin 360 turist ağırladık. ayrıca Yunan adalarından giriş yapan 701 feribot seferiyle 74 bin 693 turist giriş yaptı. 2013 kruvaziyer turizm sezonunda Kuşadası limanından giriş yapan turist  sayısı...