18 / 04 / 2024

Kuşadası Sahil Projesi nedir

Kuşadası Sahil Projesi nedir

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Kuşadası sahil projesi çalışmaları ilk etabı planlanan sürede tamamlandı. İlk etap, Kutes önü ile Atatürk Meydanı’nı ve sahil bandını kapsıyor...

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi başlıyor!

Kuşadası Belediyesi’nin GEKA’dan aldığı destek ile hazırladığı “Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi”nin yaşama geçirilmesi için ilk adım atıldı.

Kuşadası'na Tarık Akan Parkı!

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı.

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Tatlıses Konakları Kuşadası projesi Ağustos'ta teslim!

İbrahim Tatlıses tarafından yaptırılan Tatlıses Konakları Kuşadası projesinde tapu teslimlerinin Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Projenin inşaatı hala devam ediyor.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Kuşadası Mimarlar Odası'ndan belediyelere sahil projesi önerisi!

Mimarlar Odası Kuşadası Temsilciliği, hem Aydın Büyükşehir, hem de Kuşadası Belediyeleri’ne önerileri rapor ve proje olarak sundu. Oda temsilciliği toprak saha ve Tariş alanının birlikte ele alınması gerektiğini belirtti.

Kuşadası sahili kanalizasyona kavuşuyor!

AYDIN'IN turistik ilçesi Kuşadası'nda Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattı kanalizasyona kavuşuyor. İşte ayrıntılar...

Kuşadası sahilinin altyapısı yenileniyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattında başlattığı kanalizasyon çalışmalarını 18 ayda tamamlayacak.

TOKİ'den Kuşadası'na yeni konut projesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TOKİ tarafından Kuşadası'nda konut projesi yapılacağını söyledi. Erdem, Kuşadası'nda başlanacak TOKİ projesine başvurmak isteyen emekli vatandaşlardan dernek adı altında para talep edildiğini söyledi.

Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda peşinde 240 bin TL'ye!

Verte İnşaat ve Koçtex'in projesi Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda 2+1'lerin fiyatları peşinde 240 bin TL'den başlıyor. Verte Vadi Evleri'nde ilk etap bu yıl Haziran ayında tamamlanacak...

Kuşadası’nın en değerli arsasının kaderini halk belirleyecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından TARİŞ’ten satın alınan Kuşadası sahil bandı üzerindeki 9 bin 958 metrekarelik arsanın kullanımı için vatandaşın görüşü alınacak.

Kuşadası Sahil Projesi nedir Haberi

Kuşadası Sahil Projesi nedir


Aydın Kuşadası’nda yıllardır ihmal edilen sahil bandı, belediye tarafından hazırlanan projenin uygulamaya konulması ile yeni bir çehreye büründü.


Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Kuşadası sahil projesi çalışmaları ilk etabı planlanan sürede tamamlandı. 2 etap halinde gerçekleştirilmesi planlanan Kuşadası sahil projesi çalışmalarının tamamlanan ilk etabı Kutes önü ile Atatürk Meydanı’nı ve sahil bandını kapsıyor.


30 Mart’ta yeniden aday olmayan ve görevi mazbatasını aldıktan sonra Özer Kayalı’ya devredecek olan eski Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası sahilini muhteşem bir görünüme büründürecek projenin ilk etabının bitirilerek, hizmete girdiğini söyledi. Altungün, Kuşadası sahilinin onlarca yıl ihmal edildiğine dikkati çekerek, “Kuşadası sahil bandı, Kuşadası için büyük önem taşımaktadır. Tüm halkımız, hemşerilerimiz sahilin Kuşadası’na yakışan bir çehreye bürünmesinin özlemini taşıdığını biliyorum. Yıllardır ihmal edilen...