26 / 04 / 2024

Kuşadası Sahil Projesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Kuşadası Sahil Projesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Kuşadası sahil projesi çalışmaları ilk etabı planlanan sürede tamamlandı. İlk etap, Kutes önü ile Atatürk Meydanı’nı ve sahil bandını kapsıyor...




Aydın Kuşadası’nda yıllardır ihmal edilen sahil bandı, belediye tarafından hazırlanan projenin uygulamaya konulması ile yeni bir çehreye büründü.


Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Kuşadası sahil projesi çalışmaları ilk etabı planlanan sürede tamamlandı. 2 etap halinde gerçekleştirilmesi planlanan Kuşadası sahil projesi çalışmalarının tamamlanan ilk etabı Kutes önü ile Atatürk Meydanı’nı ve sahil bandını kapsıyor.


30 Mart’ta yeniden aday olmayan ve görevi mazbatasını aldıktan sonra Özer Kayalı’ya devredecek olan eski Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası sahilini muhteşem bir görünüme büründürecek projenin ilk etabının bitirilerek, hizmete girdiğini söyledi. Altungün, Kuşadası sahilinin onlarca yıl ihmal edildiğine dikkati çekerek, “Kuşadası sahil bandı, Kuşadası için büyük önem taşımaktadır. Tüm halkımız, hemşerilerimiz sahilin Kuşadası’na yakışan bir çehreye bürünmesinin özlemini taşıdığını biliyorum. Yıllardır ihmal edilen sahil bandını Kuşadası’na yakışır bir görünüme kavuşturmak için hazırladığımız projenin Kutes önü ile Atatürk Meydanı’nı oluşturan ilk etabı tamamlandı. Burada, tören alanı, meydan, çevre düzenleme ve kentsel peyzaj düzenlemeleri yapıldı. Kuşadası’na yakışan bir düzenleme oldu“ dedi.



Aydın Yeni Ufuk



Geri Dön