29 / 03 / 2024

Kuşadasına turist talebi

Kuşadasına turist talebi

Kuşadası'na Hilton 'u getiren Göçtür Şirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, bölgenin turizm potansiyeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 2015 turizm sezonunda beklentilerini açıkladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Kuşadası'nda inşaat işlerine düzenleme!

Aydın Kuşadası Belediyesi, kentteki inşaat işlerinin İmar Kanunu’na uygun olarak yürütülmesi yönünde talimat gönderdi. 

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Kuşadası'nda emlak fiyatları fırladı!

Ege Bölgesi'nin turistik ilçesi Kuşadası, geçtiğimiz 1 Haziran'da başlayan normalleşme döneminde şehirler arası seyahat yasağının kalkmasıyla yazlıkçıların akınına uğradı.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Dilan Çıtak: Babam Kuşadası'ndaki evi bana vermedi!

İbrahim Tatlıses 3 yıl önce Kuşadası'nda bulunan sistesinden çoçuklarına birer daire bırakacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün görüntülen Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, ''Herkese ev verildi, bana verilmedi ama sorun yapmadım'' dedi.

Kuşadası'nda emlak çetesi vatandaşları mağdur etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaptıkları villaları birden fazla kişiye sattıkları öne sürülerek gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Kuşadasına turist talebi Haberi

Kuşadasına turist talebi

Turizm yatırımlarıyla dikkat çeken Göçtür, Kuşadası'ndaki eski tabakhaneler bölgesini restore ederek, buraya 5 yıldızlı DoubleTree by Hilton oteli açtı. 6 dönümlük arazi üzerine kurulan projede otelin yanı sıra restoran-bar, kafe, kitabevi ve kültür merkezinin de yer aldığı bir yaşam merkezi oluşturmuştu. 1993'te Kuşadası'nda Pine Bay Tatil Köyü nü hizmete açan Göçtur'un Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, Kuşadası'ndaki turizm potansiyelini değerlendirdi. Son 5 yıldaki çalışmalarla bölgenin tekrardan yükseliş trendine girdiğini anlatan Çukurova, ' Değişen dünya, internet, globalleşme, insanların özele ve farklı ilgi alanlarına daha çok arayışta olmaya başlaması, bölgemize olan odağı güçlendirdi. Kuşadası, tarihi mekanların ortasında yer alıyor. En yoğun tatilin yapıldığı dönemlerde bile çok güzel bir iklimi var. Bu özellikler tatilciler tarafından yeniden fark edilmeye .dikkat çekmeye başladı....