28 / 03 / 2024

kütahya hamidiyede satılık arsa

kütahya hamidiyede satılık arsa

Kütahya'ya bağlı Merkez'de bulunan arsa, tarla, bahçeli ve ahşap ev ve ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 - 9 Nisan 2008 tarihlerinde yapılacak ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 74 metrekare ile 3 bin 847 metrekare arasında

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Türk Hava Kurumu'ndan Kütahya'da satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kütahya Merkez Alipaşa Mahallesi'nde yer alan iki katlı bahçeli kargir binayı satışa çıkardı. 

Kütahya'da 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Kirazpınar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 240 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın satışı 9 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Kütahya Simav Çitgöl TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ'nin Kütahya Simav'da hayata geçirdiği projede yer alan 15 adet 3+1 daire kurasız olarak satışta. Kütahya Simav Çitgöl TOKİ başvuruları başladı...

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru işlemleri!

Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 15 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru işlemleri 1 Haziran'da başlayacak.

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut satışa sunuluyor. TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları 1 Haziran'da başlıyor...

Kütahya'da 3.5 milyon TL'ye satılık bina!

Kütahya 1. İcra Dairesi, Kütahya İli Merkez İlçesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 516 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire!

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire seçenekleri arasında 2+1'ler bulunuyor. Kura tarihi 28 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 300 adet konut emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

kütahya hamidiyede satılık arsa Haberi

kütahya hamidiyede satılık arsa

1. Merkez'e bağlı Çavuşçiftliği Köyü'nde bulunan 6 bin 47 metrekare ahır, ev, samanlık, garaj ve bahçe satışı için ihale açtı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8 Nisan 2008 saat 11.20'de yapılacak. Satışa çıkarılacak emlakların tahmini bedeli 40 bin YTL, geçici teminat bedeli ise 4 bin YTL olarak belirlendi.


2. Merkez'e bağlı Hamidiye Mahallesi'nde 1.097 metrekare arsa satılacak. İhaleye çıkarılan arsadan tahmini bedel olarak 24 bin 200 YTL, geçici teminat bedeli olarak ise 2 bin 420 YTL alınacak. İhale, 8 Nisan 2008 saat 14.30'da yapılacak.


3. Merkez'e bağlı Hamidiye Mahallesi'nde 869 metrekare arsa...