27 / 04 / 2024

Kütahya Seramik projeleri

Kütahya Seramik projeleri

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Kurumsallaşma yazlıktan şirket yönetmek değildir. Aile bireyleri de işin içinde olmalıdır. Operasyonlara karışmamalılar ama yapılanları takip etmeleri gerekir.” dedi.

Kütahya Seramik Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na katılıyor!

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

İstanbul Yeni Havalimanı’nın seramiklerini NG Kütahya üretecek!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın seramiklerini üretecek olan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ilk etapta 330 bin metrekarelik seramik üretileceğini, maliyetin ise 4 milyon euro olacağını açıkladı.

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

NG Kütahya Seramik'ten Sapanca'ya 450 odalı otel!

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya Seramik projeleri Haberi

Kütahya Seramik projeleri

42 Maslak ART!SPACE’te düzenlenen yeni dönem “Patronlar Okulu” toplantıları, iş dünyasının önemli simalarının katılımıyla devam ediyor. Patronlar Okulu’nun 16 Eylül Salı günü gerçekleşen toplantısına Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral konuk oldu. “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” başlığı altında düzenlenen toplantıda Güral, genç patronlara deneyimlerini aktardı.


Aile şirketinde 6-7 yaşlarında çay servisi yaparak işe başladığını ifade eden Güral,  kendisine ancak 24 yaşında mesuliyet verildiğini söyledi. Güral, aile şirketinde, aile bireylerinin görev alabilmesi için koşulların belirli olduğunu ve ancak bu koşulları yerine getirenlerin aile şirketlerinde görev alabileceğini ekledi. Güral bu koşulları şu şekilde açıkladı: “En az üç yıl bir başka şirkette çalışma deneyimi edinmek, bir sivil toplum kuruluşunda aktif olarak yer almak ve üniversite mezunu...