25 / 04 / 2024

kütahya ticaret ve kültür merkezi nerede

kütahya ticaret ve kültür merkezi nerede

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya Ticaret ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 10 tesisin temel atma, 12 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kütahya için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti...

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Kök tarafından kuruldu. 

Belediyeden büyük fırsat! 24 taksitle ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, E. Çelebi Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 58 milyon TL olarak belirlendi.

Gaziantep Büyükşehir ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların bedelleri 4 milyon 733 bin liradan başlıyor.

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ünal Çak tarafından kuruldu.

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Varlık Turizm Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Varlık Turizm Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 6 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 82 gayrimenkul!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü (Milli Emlak Müdürlüğü), Kütahya ili, Merkez ilçesinde yer alan 82 gayrimenkulü satıyor...

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Bozdağ tarafından kuruldu.

kütahya ticaret ve kültür merkezi nerede Haberi

kütahya ticaret ve kültür merkezi nerede


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "(Türkiye) Burası dünyanın en stratejik noktası. Türkiye büyüdükçe, burada ayakta kalmanın yegane yolu güçlü olmaktan geçer. Güçlü olmadıkça, bizi burada rahat bırakmazlar. İstiyorlar ki Türkiye yerde sürünsün ama biz buna razı değiliz. 21. asırda ülkemizin yıldızını her yere asacağız. Yıldızımız parlak" dedi.


Bakan Eroğlu, Kütahya Ticaret ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 10 tesisin temel atma, 12 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kütahya için ne gerekiyorsa yapacaklarını, bugüne kadar ki yaptıklarının da yapacaklarının teminatı olduğunu bildirdi. 


Açılışı yapılan eserlerden bazılarını, 2013'ün Nisan ayında müjde olarak açıkladığını anlatan Eroğlu, AK Parti hükümetlerinden önceki hükümetler zamanında bir dere ıslahının 15 yılda bitmediğini hatırlattı. 


Türkiye'nin AK Parti hükümetlerinden önce ki durumunu anlatan Eroğlu, şöyle konuştu: 


"Geşmiş koalisyon hükümeti, 2002'nin içinde memurların...