27 / 04 / 2024

kütük evler ne kadar

kütük evler ne kadar

TÜRKİYE sıkıntılı dönemi atlattıktan sonra hemen her sektörde büyümeye başladı. İnşaat sektörünün lüks gereksinimleri arasında yer alan ahşap sektörü de gelişmeden payını aldı.

Kiralık ev arayanlar dikkatli olun! 'Kiralık evler' hesabı üzerinden ev arayanları tuzağa düşürdü!

Vatandaşlar kiralık ev bulabilmek için çeşitli ilan sitelerinin kiralık evlerini araştırıyor. Bazı dolandırıcılar ise bunu fırsat bilerek kiracıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Sosyal medya hesabından 'Kiralık evler' adı altında açılan sahte ilanlar 6 kişiyi mağdur etti. İşte ayrıntılar...

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

0.69 faizli konut kredisinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksitler ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Mart 2024! 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 0.69 faizli konut kredisi müjdesinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksit ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Bankalar peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Türk Lirası mevduat faizlerinde güncellemeler sürerken bankalardaki mevduat faizleri de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar? 

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerine faiz ayarı geldi. Peki 1 milyon TL konut kredisi, 400 bin TL taşıt kredisi ve 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

500 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar? 

500 bin TL'ye hangi bankanın ne kadar faiz verdiği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faizlerindeki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son durum ne? 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

Bir tıkla, vadeli mevduata yüzde 40 kazandıran kampanya! 150.000 TL’nin bir aylık getirisi ne kadar?

Akbank'tan yatırımcılarına mevduat faizi kampanyası geldi. Akbank, tanışma kampanyası kapsamında yüzde 40’a varan oranda mevduat faizi sunulacağını belirtti. Peki, 150.000 TL’nin bir aylık getirisi ne kadar? İşte detaylar...

Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Fiyatları duyanın resmen aklı başından gitti!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyat listesi araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılan duyurunun ardından bu yılın kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı fiyatları netleşti. Peki, kurbanlık fiyatları ne kadar?

kütük evler ne kadar Haberi

kütük evler ne kadar


Konut projelerinin artması ahşap talebini de patlattı. Hem toplu projelerde hem de tek tek yapılan evlerde artık ahşap daha çok kullanılmaya başlandı. Bu nedenle de emprenye kereste sektörü üç yılda yüzde 150 büyüdü. Genellikle ahşabın betona göre dayanıksız olduğu gibi yanlış bir imajın olması ise bu büyümenin daha fazla olmasının önüne geçti. Ahşabın dayanıklılık süresi emprenye tekniğinin bulunmasından sonra ise ortalama olarak 30-40 yıla kadar çıktı.


TÜRKİYE'NİN önde gelen emprenye üreticilerinden olan Ramtaş'ın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Alpaslan Tiryaki emprenye ahşab sektörünün son yıllarda önemli oranda geliştiğini belirterek `Konut projelerinde ya da evlerin iç-dış alanlarında emprenye ahşap kullanımı oldukça arttı. Müşteri sağlıklı ve estetik olduğu için tercih etmeye başladı....