26 / 04 / 2024

kuveyt kıralının kız kardeşi

kuveyt kıralının kız kardeşi

Kuveyt'teki emlak fuarına 19 firma ile çıkarma yapan Türk firmalarına Ortadoğulular'ın ilgisi sürüyor. Kuveyt Kralı'nın kız kardeşi de Çalık Gayrimenkul'ün Şehrizar Konakları'ndan 9+1 dubleks daire satın aldı...

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Türk Kızılay'ın Hatay'daki gayrimenkulü kan merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Hatay ili, İskenderun ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

Türk Kızılay'ın Cizre'deki gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Dicle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürecek.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

İş adamı Erol Özmandıracı'ya evlilik dışı ilişkiden doğan kızının annesi hostes Merve Nur B.'den sürpriz bir dava geldi.

Erzincan Kızılay-Hocabey kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

1939 Erzincan depreminden sonra yapılan ve ömrünü tamamlayan Kızılay ve Hocabey mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Belediye Başkanı Bekir Aksun, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde uygulanacak olan kentsel dönüşümde 988 konut inşa edileceğini söyledi...

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı!

Lüks harcamaları ile tepkileri toplayan popçu Demet Akalın'ın kızına aldığı oyuncak, sosyal medyaya damga vurdu. Popçu, önceki gün 5 yaşındaki kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı.

Işın Karaca kızı için ev yaptırıyor!

Güçlü sanatçı Işın Karaca, kızı Mia’nın geleceği için şimdiden kolları sıvadı. Karaca, kızı için ev yaptırıyor.

kuveyt kıralının kız kardeşi Haberi

kuveyt kıralının kız kardeşi

Kuveyt'teki emlak fuarına 19 firma ile çıkarma yapan Türk firmalarına Ortadoğulular'ın ilgisi sürüyor. Kuveyt Kralı'nın kız kardeşi de Çalık Gayrimenkul'ün Şehrizar Konakları'ndan 9+1 dubleks daire satın aldı. 


 BU yıl 13'üncüsü düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı dün kapılarını açtı. Türkiye'nin onur ülke olduğu fuara Şehrizar Konakları, Metropol İstanbul ve Tarlabaşı 360 projeleriyle katılan Çalık Gayrimenkul Kuveyt Kraliyet Ailesi'nin de ilgisini çekti. Kralın kız kardeşi Sheikha Fariha Al-Ahmad Al- Jaber Al-Sabah, Çalık Gayrimenkul'ün Altunizade'deki Şehrizar Konakları projesinden 9+1 bahçe dubleks daire satın aldı. Yetkililer satış fiyatı konusunda bilgi vermezken, Şubat 2013'te satışa çıkan projede 626 metrekare büyüklüğündeki 9+1 bahçe dublekslere 9 milyon lira fiyat biçilmişti. 


10 gün sonra İstanbul'dayım Fuarda Türk inşaat şirketlerini ve projelerini tanıdığını, büyük ölçekli, kaliteli projeler yaptıklarım gördüğünü söyleyen Sheikha...