25 / 04 / 2024

Merkez Bankası'nın gizli dolar adımı duyanları şoke etti! Duyanların ağzı açık kaldı

Merkez Bankası'nın gizli dolar adımı duyanları şoke etti! Duyanların ağzı açık kaldı

Türkiye'de artan döviz kuru nedeniyle sıkışan iç piyasa ABD Merkez Bankası FED'in peş peşe fazi artrıım sinyalleri nedeniyle dipsiz bir krizin içine mi çekiliyor? Canlı yayında dile getirilen Merkez Bankası'nın gizli dolar hamlesi duyanların ağzını açıkta bıraktı.



Merkez Bankası'nın iş insanlarını arayarak dolar satmalarını istediği ortaya çıktı. Dünya Gazetesi'nden Hakan Güldağ durumu "Türkiye'nin artık her şeyi açık açık konuşması lazım" diyerek özetledi.

Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, iş insanlarının Merkez Bankası’ndan “Şu anda sıkışıklığımız var, bir miktar dolar satın” şeklinde arandığını telefonların ardı arkasının kesilmediğini açıkladı

Hakan Güldağ, “Bu tablo bana işlerin düzgün gittiğini anlatmıyor. Türkiye’nin artık her şeyi açık açık, çok net konuşması lazım” dedi.

Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Bloomberg HT televizyon kanalında yer alan röportajında ilginç bir gelişmeyi anlattı. Birçok iş insanının Merkez Bankası tarafından aranıp “Bir miktar dolar satın” telefonu aldığını duyduğunu aktaran Güldağ, tanıdığı bir iş adamının başından geçen olayı şu sözlerle kamuoyuna anlattı:

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön