29 / 03 / 2024

kuveyt türkün kaç şubesi var

kuveyt türkün kaç şubesi var

Kuveyt Türk, Almanya'nın ilk katılım bankası olmaya hazırlanıyor. Kemal Ozan, Almanya ofisinin 1 Temmuz'da faaliyete başlayacağını açıkladı.

Kuveyt Investment'ın gözü mortgage finansmanında

Politik istikrarsızlığa rağmen Körfez Bölgesi'nden yatırımcı ilgisinin devam ettiği belirtilirken, Cevahir Alışveriş Merkezi'ni satın alan Kuveyt Investment Authority'nin, Türkiye'de mortgage finansmanı ve gayrimenkul alanında yatırım yapmayı planladığı ö

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.

Kuveyt Türk’ten Müjde Gibi Haber!

Araba fiyatlarının yükselmesinin ardından araba almak isteyen vatandaşlar kredi çekmek zorunda kalıyor. Kuveyt Türk'ten ikinci el araba almak isteyen vatandaşlara müjde gibi bir haber geldi.

1 Euro Kaç Türk Lirası? Euro bugün ne kadar oldu? 17 Haziran Cumartesi Euro/TL kuru

17 Haziran Cumartesi Euro ne kadar oldu? 1 Euro Kaç Türk Lirası? Euro bugün ne kadar oldu? 17 Haziran Cumartesi Euro/TL kuru.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çok önemli duyuru!

Kuveyt Türk, ülkemizde büyük bir müşteri tabanına sahip olan bir banka olarak, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru yaptı.

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Emeklilere, banka aracılığı ile tertip edilen bir kampanya bağlamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıntılı kampanya koşulları açıklandı. Kuveyt Türk aracılığı ile başlatılan kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon miktarları değişti

Kuveyt Türk'ten emekli vatandaşlar hakkında yeni bir açıklama geldi. Emekli vatandaşların bankadan alacağı promosyon miktarlarına güncelleme geldi. İşte detaylar...

Kuveyt Türk'ten bomba açıklama

Ülkemizde geniş bir müşteri ağı olan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi.

kuveyt türkün kaç şubesi var Haberi

kuveyt türkün kaç şubesi var

Kuveyt Türk, Almanya'nın ilk katılım bankası olmaya hazırlanıyor. KuveytTürk Bank AG Genel Müdürü Kemal Ozan, Almanya ofisinin 1 Temmuz'da faaliyete başlayacağını açıklarken "Bir yandan kârlı bir bankacılık yaparken öbür taraftan bunun etik değerlerle de başarılabileceğini göstereceğiz" değerlendirmesinde bulundu. Merkezi Frankfurt'ta kurulacak ve KT Bank AG adıyla faaliyet gösterecek İslami banka, Köln ve Berlin'de de şube açacağını duyurdu. Kuveyt Türk Genel Müdürü Kemal Ozan, bankanın 2015'te 10 şube açacağını...