20 / 04 / 2024

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mert Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Resoulı ve Mılad Rasoulı ortaklığında kuruldu.

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu. 

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi Haberi

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mert Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Arsa ve arazileri düzenlemek, ıslah etmek, alt yapılarını oluşturmak,  yapılmış binaların iç düzenlenmesini yapmak tefriş etmek. b İştigal konusu ile bağlantılı olarak danışmanlık ve kontrollük hizmetleri vermektir. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve...