19 / 04 / 2024

Kuzeybatı Gayrimenkul Murat Ergin

Kuzeybatı Gayrimenkul Murat Ergin

Gayrimenkul sektöründe 26 senelik geçmişe sahip olan Kuzeybatı Gayrimenkul, sektöre yeni bir iş modeli kazandırdı.

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Murat Balıkçı tarafından kuruldu.

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Marmara'daki Koyun Adası satışa çıkarıldı!

1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümü olan Koyun Adası’nın 890 bin metrekarelik bölümü, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı. 

Kuzeybatı Gayrimenkul'den pazarlamada yeni model!

Gayrimenkul sektöründe 26 senelik geçmişe sahip olan Kuzeybatı Gayrimenkul, sektöre yeni bir iş modeli kazandırdı.

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün yeni iş modeli: KBİŞortağım oldu!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi çözümler sağlayan Kuzeybatı Gayrimenkul, geliştirdiği KBİŞortağım modeli ile gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasına yol açtı.

Pandemi sürecinde evde kalan arsa sahipleri mülklerini satışa çıkarıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün hazırladığı değerleme raporu, pandemi sürecinde evde kalan arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündüklerini ortaya çıkardı...

Kuzeybatı Gayrimenkul dijital dönüşümde ilkleri hayata geçirdi!

Kuzeybatı Gayrimenkul, sektörde verimliliği arttırmak için son derece radikal dijital dönüşümleri hayata geçirerek dijital dönüşüme ilk başlayan ve ilk tamamlayan şirket oldu.

Koronavirüs arsaya talebi artırdı!

Kuzeybatı Gayrimenkul'un salgında mülk sahipleri için ücretsiz hazırladığı, masaüstü değerleme raporuna göre, evde kalınan sürede daha çok arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündükleri belirtildi.

Koronavirüs sürecinde en çok arsa talep gördü!

Kuzeybatı Gayrimenkul’un pandemi sürecinde, mülk sahipleri için ücretsiz masaüstü değerleme raporu hazırladı. Buna göre, evde kalınan süre içinde daha çok arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündükleri belirlendi.

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul yatırımcısı dijital işlemleri tercih etti!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar öncesinden başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Kuzeybatı Gayrimenkul Murat Ergin Haberi

Kuzeybatı Gayrimenkul Murat Ergin

Gayrimenkul sektöründe 26 yıllık geçmişe sahip olan Kuzeybatı Gayrimenkul, sektöre yeni bir iş modeli kazandırdı. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre,  Kuzeybatı Gayrimenkul CEO'su Murat Ergin, geliştirdikleri KB İŞortağım modeliyle gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasını sağladıklarını söylüyor.

Yeni modelle iş ortağı, gayrimenkul pazarlama hizmetine ihtiyaç duyan gayrimenkul sahibi ile Kuzeybatı'yı tanıştırıyor. Bu modelde iş ortağının gayrimenkul sektöründe meslek edinmiş olması beklenmiyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün yeni iş modeli: KBİŞortağım oldu!