25 / 04 / 2024

kuzu grup iş fırsatı

kuzu grup iş fırsatı

Kuzu grup Cezayir Algeria şehrindeki 5 bin konutluk toplu konut şantiyesinde görevlendirmek üzere personel arıyor. Görevlendirilecek personellerin nitelikleri şöyle:

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

Ataköy'de hayata geçirdiği Sea Pearl projesiyle dikkat çeken Kuzu Grup, 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer almayı başardı.

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuzu Grup dünyanın en büyük 250 müteahhitti arasında!

Dünya’nın en büyük 250 müteahhitti arasında yer alan Kuzu Grup, inşa ettiği alt ve üst yapı projeleri ile Türkiye’nin kalkınma dinamiklerinin gelişmesinde rol oynamaya devam ediyor.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Kuzu Grup Expo Turkey by Qatar'a katıldı!

Türkiye ve Katar işbirliği ile gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı kapılarını açtı. Kuzu Grup fuara, SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

Kuzu Grup'tan 68 milyon TL'lik enerji yatırımı!

Kuzu Grup, atık çamurun bertaraf edilmesi sırasında çıkan enerjinin elektriğe dönüşmesi için 68 milyon liralık yatırım yapacak.

Kuzu Grup, dünya müteahhitlik listesinde 141'inci!

Kuzu Grup, uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR tarafından firmaların ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 141’inci sırada yer aldı.

Kuzu Grup'tan konut seferberliğine destek!

‘Yabancı yatırımcıdan KDV alınmaması’ ve ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği’ çağrısıyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun görüşlerini paylaştı.

Kuzu Grup, yabancıya konut satışını 50 milyar dolara çıkaracak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 2023’te yabancıya ev satışını yıllık 50 milyar dolara çıkarmanın Türkiye için zor olmadığını belirterek, “Ayrıca yabancıya konut satışı ihracat olarak değerlendirilmeli” dedi.

Kuzu Grup Kumru Ankara teslim tarihi!

32 katlı tek bok şeklinde yükselen Kuzu Grup Kumru Ankara projesinde 31 Aralık'a kadar peşin alımlarda yüzde 7 indirim sağlanıyor. Kuzu Grup Kumru Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzu Grup, 2017'de yeni ülkeleri radarına aldı!

Kuzu Grup, İstanbul ve Ankara’daki projelerine devam ederken, İran ve Cezayir’de de hedef büyüttü. Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu,“Yabancıya 15 milyar dolarlık satış hedefi için vatandaşlık ve oturum hakkı önemli” dedi

Kuzu Grup'tan SeaPearl Ataköy'e 2.7 milyar dolarlık yatırım!

Kuzu Grup, Ataköy’de 2.7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği SeaPearl’de ev alıcısına özel ödeme planı sunuyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Yatırımcılarımızla bir araya gelerek, ödeme planlarını birlikte oluşturuyoruz” dedi.

kuzu grup iş fırsatı Haberi

kuzu grup iş fırsatı

Kuzu grup Cezayir Algeria şehrindeki 5 bin konutluk toplu konut şantiyesinde görevlendirmek üzere personel arıyor.


Aranan personel nitelikleri;


- Proje müdürü,

- Kaba işler şefi,

- Makine tesisat mühendisleri ve teknikerleri, 

- Elektrik tesisat mühendisleri ve teknikerleri, 

- Mali müşavir,

- Muhasebe elemanları,

- Satın alma elemanları,

- Ambar sorumluları,

- İnşaat, mekanik ve elektrik...