19 / 04 / 2024

kyk faizleri 2022

kyk faizleri 2022

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

ABD'de mortgage faizleri Kasım 2022'den bu yana en yüksek seviyede!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,79 ile 2022 yılının Kasım ayından bu yana kaydedilen en yüksek seviyede kalmayı sürdürdü.

ABD'de mortgage faizleri, Kasım 2022'den bu yana en yüksek seviye çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,71 ile 2022 yılının Kasım ayından bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye çıktı.

2022-2023 KYK ilk ödeme ne zaman yapılacak? KYK burs ve kredi ödeme tarihleri belli oldu mu?

KYK 2022-2023 ilk ödeme ne zaman KYK hibe ve kredi ödeme tarihleri ​​açıklandı mı? Sorularının cevapları en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bütün ayrıntılar...

KYK burs taahhütname onayı ne zaman 2022? KYK burs taahhütname onayı nasıl yapılır?

KYK burs taahhütname onayı, burs almaya hak kazanan öğrenciler tarafından araştırılmaktadır. İşte KYK burs taahhütname onayı ne zaman 2022? KYK burs taahhütname onayı nasıl yapılır? sorularının detayları!

KYK burs ve kredi ödemeleri başladı mı? 2022 KYK burs ödeme takvimi belli oldu mu?

Milyonlarca üniversite öğrencisi tarafından merakla beklenen KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçları 16 Aralık Cuma günü belli oldu. Peki, KYK burs ve kredi ödemeleri başladı mı? 2022 KYK burs ödeme takvimi açıklandı mı? İşte detaylar...

KYK burs ne zaman açıklanacak? KYK burs ne kadar olacak 2023? KYK kredi sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

KYK burs ve kredilerine dair şu sıralarda pek çok soru sormaktadır. Özellikle KYK burs ve kredi sonuçlarının ne zaman yatacağı araştırılıyor. İşte KYK burs ve kredi sonuçlarına dair merak edilenler!

KYK bursuna dair merak edilenler! KYK ilk 100 bursu ne kadar 2022?

KYK bursuna dair milyonlarca öğrenci belli başlı konuları merak etmektedir. Onlardan biri de her yıl burs başvurusu yapılabilir mi ya da KYK ilk 100 bursu ne kadar 2022? Şeklindeki sorulardır. İşte bu soruların yanıtları!

KYK borcu tamamen silindi mi? KYK kredisi faizleri silindi mi?

KYK borç sorgulaması neredeyse her gün ilgili kişiler tarafından yapılmaktadır. KYK borcunun silinip silinmediği büyük bir merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

KYK borçları ne zaman siliniyor? KYK borç faizleri silinecek mi?

KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili beklenen karar mecliste geçen torba yasa teklifinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Bu gelişmeden sonra KYK borç faizleri silindi mi, ne zaman silinecek sorularının yanıtları aranıyor.

KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak 2022? KYK burs başvuruları ne zaman bitiyor?

KYK burs başvurularının ne zaman bittiği ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağı öğrencilerin gündeminde yer alıyor. İşte o detaylar!

Öğrenciler müjde! KYK burs ve öğrenim kredisi 2022 başvuruları başladı! Elinizi çabuk tutun!

Öğrencilerin heyecanla beklediği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredileri için başvurular başladı. Peki hangi öğrenciler burs alabilir? Burs başvuruları nereden nasıl yapılır? İşte 2022-2023 burs başvurusu detayları...

KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? KYK faizleri Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?

KYK faizlerinin silinip silinmediği vatandaşlar tarafından neredeyse her gün araştırılmaktadır. Peki KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? İşte detaylar!

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

KYK kredi borçlarının ne zaman silineceği milyonların gündeminde yer alıyor. Uzun bir süredir beklenen ekonomi düzenlemelerine ilişkin teklif yasalaştı. Peki KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar!

kyk faizleri 2022 Haberi

kyk faizleri 2022

Çalışanlara elektrik ve doğal gaz desteğine vergi muafiyeti ile öğrenim ve katkı kredisinin faizsiz şekilde geri ödenmesini de kapsayan 48 maddelik torba kanun teklifi, ekonomiye yönelik düzenlemeler içeriyor. Torba yasanın en çok dikkat çeken maddesi ise geriye dönük KYK kredisinin silinmesi ile ilgili olan madde oldu. 

İcra safhasında olan 2 bin TL'nin altındaki borçların silinmesi, çalışanlara nakdi verilecek yemek yardımının vergiden muaf olması, elektrik ve doğal gaz desteği gibi ekonomik düzenlemeleri kapsayan yaklaşık 48 maddelik torba yasa teklifi yeni yasama senesinin açılmasından sonra TBMM Başkanlığı'nın gündeminde bulunuyor. 

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği torba yasa geçen günlerde TBMM'ye geldi. Söz konusu düzenleme ile beraber, KYK borçlarının faizi silinirken, 2.7 milyar TL'lik maske cezası iptal edilecek. Söz konusu yasanın önümüzdeki günlerde TBMM'de kabul...