29 / 03 / 2024

larasu evleri ödeme planı

larasu evleri ödeme planı

Larasu İnşaat'ın Mimarsinan'daki projesi Larasu Evleri'nde İş Bankası'ndan kredi alanlar için faiz oranı yüzde 0.97'ye düşüyor. Fiyatlar ise 118 bin YTL'den başlıyor..

Eston Deniz Marina Evleri ödeme planı!

Eston Deniz Marina Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Toplam 87 adet villanın yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Ispartakule Evleri ödeme planı!

Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 ay taksit imkanı sağlanıyor. Toplam 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşan projede başvurular 3 Temmuz'a kadar devam edecek.

Fer Yapı İstwest Evleri ödeme koşulları!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor.Üstelik 'Fer Yapı İstwest Evleri ödeme koşulları' kapsamında peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılıyor

Ankara İncek Loft Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 6.5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 1.199 adet daire bulunuyor. Ankara İncek Loft Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

İncek Loft Evleri ödeme koşulları!

İncek Loft Evleri ödeme koşulları kapsamında 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabiliyor. 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı konut seçeneklerine yer verilen projenin satış süreci devam ediyor.

Yeşilpark Cadde Evleri ödeme planı!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesi'nde inşa edilen proje Yapı Merkezi İnşaat imzası taşıyor. Yeşilpark Cadde Evleri ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri ödeme planı!

Sinpaş Aydos Country Evleri ödeme planı kapsamında 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Konut fiyatlarının 243 bin TL'den başladığı proje 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükseliyor. Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı kapsamında taksitler 1.516 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri arasında 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren proje kura yöntemiyle satılıyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje 3 blok halinde inşa ediliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme koşulları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade imkanı sunuluyor. Başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek olan proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselecek.

TOKİ Ispartakule Evleri ödeme planı!

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen projede kura çekilişi 12 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak. TOKİ Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ispartakule Evleri ödeme koşulları!

Ispartakule Evleri ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edileceği projede başvurular 3 Temmuz'da sona erecek.

larasu evleri ödeme planı Haberi

larasu evleri ödeme planı
Larasu İnşaat tarafından İstanbul Mimarsinan'da hayata geçirilen Larasu Evleri 11 bin 380 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. 5, 7 ve 8'er katlı toplam 11 blokta 184 daire şeklinde inşa edilen projede 8 bin metrekarelik yeşil alan ve rekreasyon alanı da bulunuyor.

3 farklı tipte konut inşa ediliyor
1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer verilen Larasu Evleri'nde 96 adet 3+1 daire, 32 adet 2+1 daire ve 56 adet 1+1 daire inşa ediliyor. Projedeki 1+1 konutların büyüklüğü 56, 2+ konutların büyüklüğü 120 ve 3+1 konutların büyüklüğü ise 172 metrekare olarak hesaplanıyor. Projede açık yüzme havuzu, squash ve tenis kortu, kapalı spor salonu, sauna, sinema ve kafe-restoran bulunuyor. Projedeki 3+1 daireler 290 bin ve 2+1...