16 / 04 / 2024

Lavinsa Ballıtaş adres

Lavinsa Ballıtaş adres

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu...

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu...

Adres Koru Evleri satışta! Fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat imzasını taşıyan Adres koru Evleri, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Daire fiyatlarının 370 bin TL'den başlayan projede lansman öncesi indirimli özel fiyatlar sunuluyor.

Maltepe Sahilada adres!

Maltepe Sahilada adres bilgileri kapsamında proje, Maltepe Adatepe Feyzullah Mahallesi'nde yer alıyor. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 25 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Kartal Dumankaya Horizon adres!

Kartal Dumankaya Horizon adres bilgilerine göre proje, Kartal Kordonboyu Mahallesi Çilek Sokak'ta bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Adam Kule adres!

Adam Kule adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Maltepe Dragos'ta, Altayçeşme Mahallesi'nde bulunuyor. Projede yer alan daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ballı Business Center iletişim bilgileri!

Ballıoğlu İnşaat imzası taşıyan Ballı Business Center Tekirdağ Çorlu'da inşa ediliyor. İşte Ballı Business Center iletişim bilgileri....

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi!

İşyeri ya da bir meskenden taşındığınızı düşünelim. Emlak ve çevre temizlik vergisi taşınmaz halinde olur? Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır?

Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgisi!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo İstanbul İstanbul Esenyurt'ta 7 blok halinde yükseliyor. İşte Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgileri...

Ankara Ballıkuyumcu imar planı yine mahkemelik oldu!

ETİMESGUT Ballıkuyumcu Malıallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm alanı nazmı ve uygulama imar planını Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşımıştı. Yürütmeyi durdurma kararının alındığı alanda ikinci kez plan yapıldı.

Ballı Business Center Çorlu projesi!

2 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Ballı Business Center Çorlu projesi Ballıoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Çorlu Ballı Business Center satışta!

84 adet ofisten oluşan Ballı Business Center projesi Ballıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Çorlu Ballı Business Center satışta.

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgisi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2016 Şubat'ta yapılması öngörülüyor.

Lavinsa Ballıtaş adres Haberi

Lavinsa Ballıtaş adres

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu.

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 4- Her türlü mimarlık...