20 / 04 / 2024

Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek

Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek

Lavinya Marmara 2 projesi 22 bin 870 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek. Lavinya Marmara 2 ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 Evleri iletişim!

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 38 61 ve 0212 864 41 61 olarak belirlendi. Lavinya Marmara ‘nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim?

350 konuttan ve 20 dükkândan meydana gelen Büyükçekmece Lavinya Marmara projesi Batıköy sahilinde hayata geçiriliyor. Peki Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim edilecek?

Büyükçekmece Lavinya Marmara iletişim!

Büyükçekmece Lavinya Marmara iletişim için 0212 864 41 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5'e 1.7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 41 kilometre uzaklıkta olan proje 20 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek?

Daire sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılı cevabı veriliyor. 30 bn 956 metrekare inşaat alanına sahip proje, İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece'de yükseliyor...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Esenyurt Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2012 yılında Esenyurt'ta hizmete açılan ve E-5 hattı üzerinde konumlanan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Esenyurt'ta E-5 hattında konumlanan ve 2012 yılında hizmete açılan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’ne devredildi!

Kurucuları arasında Ahmet Davutoğlu'nun da olduğu  ve yönetim kadrosu "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na yakın" olarak bilinen Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'ne devredildi.

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Güneşli Huzurlu Marmara'da 2 bin TL taksitle!

289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana gelen Huzurlu Marmara Güneşli’de 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Güneşli Huzurlu Marmara ödeme planı!

Güneşli Huzurlu Marmara ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslim edilecek proje 289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek Haberi

Lavinya Marmara ne zaman teslim edilecek

2017 yılında teslim edilmesi öngörülen Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 projesi Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. imzası taşıyor.


Lavinya Marmara 2 projesinin 2015 yılı sonunda yapımına başlanacak. 


İçerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar ve masaj odası gibi sosyal donatılar bulunan Lavinya Marmara 2 projesi 350 konuttan ve 20 dükkandan meydana geliyor.


Lavinya Marmara 2 ulaşım bilgileri kapsamında havaalanı'na 22 kilometre, E-5'e 1.7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 41 kilometre ve yat limanına 2.6 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Lavinya Marmara 2 satış ofisi

Telefon: 0212 864 41 61-0212 864 38 61 

Web: http://lavinyamarmara.com

Pınar DOĞAN...