18 / 04 / 2024

Lens İstanbul kampanya 2019

Lens İstanbul kampanya 2019

Lens Yapı, Lens İstanbul için Kurban Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi.  Daire fiyatlarının peşin 327 bin TL’den başladığı projede bayrama özel ekstra indirim fırsatlarıyla ulaşmak mümkün…

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Lens İstanbul Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Lens Yapı, Lens İstanbul için Kurban Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi.  Daire fiyatlarının peşin 327 bin TL’den başladığı projede bayrama özel ekstra indirim fırsatlarıyla ulaşmak mümkün…

Lens İstanbul'dan gurbetçilere özel kampanya!

Lens İstanbul’da, teslim için sayılı günler kalırken, son 100 daire için de gurbetçilere yönelik özel bir kampanya hazırlandı. Daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul'da fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Kurtköy'de konumlanan Lens İstanbul'da yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un en büyük açık hava çarşısına sahip olacak olan projede fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. 

Evim Türkiye’de Lens Yapı’ya gurbetçi ilgisi!

Lens İstanbul ve Ataşehir Modern projeleriyle Anadolu Yakası’nın en büyük markalı konut proje üreticisi firma konumuna gelen Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı...

Lens İstanbul Kurtköy ödeme koşulları 2018!

Lens İstanbul Kurtköy ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 5 bloktan oluşuyor. 

Lens İstanbul ödeme planı Kasım 2018!

Lens İstanbul ödeme planı Kasım 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 5 bloktan meydana geliyor.

Lens İstanbul yeni kampanya detayları!

Lens İstanbul yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tipleri bulunuyor.

Lens İstanbul'da 1+1 peşinatları 90 bin TL!

Lens İstanbul'da 1+1 peşinatları 90 bin TL'den başlıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tiplerine yer verilen proje 5 bloktan oluşuyor. 

Lens İstanbul ödeme koşulları 2018!

Lens İstanbul ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kurtköy'de hayata geçirilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire seçenekleri sunuluyor.

Lens İstanbul'da peşinde yüzde 20 indirim!

Lens İstanbul'da peşinde yüzde 20 indirim uygulanıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire seçeneklerinin sunulduğu projede vade farksız 48 ay taksit kampanyası devam ediyor.

Lens İstanbul kampanya 2019 Haberi

Lens İstanbul kampanya 2019

Kurtköy’de Lens Yapı imzası ile hayata geçirilen ve 1162 daire ile 85 ticari üniteden meydana gelen  Lens İstanbul projesindeki sınırlı sayıdaki daire için Kurban Bayramı’na özel bir kampanya başladı. 1+1’den 4+1’e kadar farklı dairelerin yer aldığı Lens İstanbul’da fiyatlar, peşinde 327 bin liradan başlıyor. Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, “Kurban Bayramı’nın yaklaşması ve kamu bankaları tarafından kredi faizlerinin yüzde 1’in altına düşmesiyle birlikte Lens Yapı olarak ev alacaklara çifte bayram yaşatmak için biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmek istedik. Anlaşmalı bankalarımız aracılığıyla 0,99 kredi faiz oranı ile herkese ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Kampanyamız gerek yatırımcılar gerek ihtiyaç amaçlı daire almak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Hemen alıp kiraya vermeye başlayabileceğiniz...