28 / 03 / 2024

lens istanbul teslimleri

lens istanbul teslimleri

5 blokta 1.162 daireden meydana gelen Lens İstanbul projesinde teslimler yıl sonunda başlayacak. Lens İstanbul'da fiyatlar 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Lens İstanbul Evleri satılık daire fiyatları!

İstanbul Kurtköy'de yükselen Lens İstanbul Evleri Lens Yapı imzası taşıyor. Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan projede ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Sahiba Gökçen Havalimanın'da uçuşların artması Lens İstanbul'un değerini artırdı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki yolcu sayısı 2018 yılında, 2017 yılına göre yüzde 10 artarak 34 milyona ulaştı. Yolcu sayısındaki artış Kurtköy’deki konut ve ticari alanlara ilgiyi arttırdı...

Nivo İstanbul teslimleri başlıyor!

Leed Gold sertifikası standartlarına uygun olarak inşa edilen Nivo İstanbul’da teslimler başlıyor. Proje 3 blok home-ofis, 2 blok konut ve cadde alışveriş merkeziyle binlerce kişiyi ağırlayacak...

Lens İstanbul Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Lens Yapı, Lens İstanbul için Kurban Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi.  Daire fiyatlarının peşin 327 bin TL’den başladığı projede bayrama özel ekstra indirim fırsatlarıyla ulaşmak mümkün…

Lens İstanbul'dan gurbetçilere özel kampanya!

Lens İstanbul’da, teslim için sayılı günler kalırken, son 100 daire için de gurbetçilere yönelik özel bir kampanya hazırlandı. Daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul'da fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Kurtköy'de konumlanan Lens İstanbul'da yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un en büyük açık hava çarşısına sahip olacak olan projede fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. 

Lens İstanbul Kurtköy ödeme koşulları 2018!

Lens İstanbul Kurtköy ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 5 bloktan oluşuyor. 

Lens İstanbul ödeme planı Kasım 2018!

Lens İstanbul ödeme planı Kasım 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 5 bloktan meydana geliyor.

Lens İstanbul yeni kampanya detayları!

Lens İstanbul yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tipleri bulunuyor.

Lens İstanbul'da 1+1 peşinatları 90 bin TL!

Lens İstanbul'da 1+1 peşinatları 90 bin TL'den başlıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tiplerine yer verilen proje 5 bloktan oluşuyor. 

Lens İstanbul ödeme koşulları 2018!

Lens İstanbul ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kurtköy'de hayata geçirilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire seçenekleri sunuluyor.

lens istanbul teslimleri Haberi

lens istanbul teslimleri

Son 5 yılda yatırımcısına yüzde 129 kazandıran Kurtköy Yenişehir’deki Lens İstanbul projesi, Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla kurulan Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. 

33 bin metrekarelik bir arsada 200 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen, 5 blokta 1162 dairenin bulunmasının yanı sıra 30 bin metrekare alana yayılan 85 adet ticari alanıyla dikkat çeken Lens İstanbul hem yaşam hem de alışveriş fırsatını bir arada sunuyor. 1,5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayat bulan ve yıl sonunda sonunda teslim edilecek.

Lens İstanbul’da Eylül ayı boyunca geçerli olmak üzere nakit alımlarda yüzde 20 indirim, yüzde 25 peşinat 48 ay vade farksız taksit, kişiye özel esnek ödeme planları gibi çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Yıl sonunda evinize kavuşun

Kurtköy Yenişehir bölgesinde Osmanlı Bulvarı hattında, Sabiha...