24 / 04 / 2024

lens yapı lens istanbul satış ofisi

lens yapı lens istanbul satış ofisi

Lensistanbul Kurtköy fiyat listesi 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Lens Yaşam Merkezi'nin 2. etabı geliyor!

Lens Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, 2021'de Kurtköy'de bin 160 konut ve 100'den fazla ticari alandan oluşacak ikinci etabını hayata geçireceklerini belirtti.

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Lens Yapı 2020’de 1,5 milyar lira ciro hedefliyor!

Lens Yapı, 2020'de tamamlayacağı projelerle birlikte 1,5 milyar lira ciro hedefliyor. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Kutlu, “2020’de 500 yeni istihdam yaratıp 1,5 milyar lira ciroya ulaşmaya hedefliyoruz” dedi.

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Aydınoğlu, Orhan Öğücü, Sedat Çağlayan, Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Lens İstanbul Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Lens Yapı, Lens İstanbul için Kurban Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi.  Daire fiyatlarının peşin 327 bin TL’den başladığı projede bayrama özel ekstra indirim fırsatlarıyla ulaşmak mümkün…

Lens İstanbul'dan gurbetçilere özel kampanya!

Lens İstanbul’da, teslim için sayılı günler kalırken, son 100 daire için de gurbetçilere yönelik özel bir kampanya hazırlandı. Daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul'da fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Kurtköy'de konumlanan Lens İstanbul'da yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un en büyük açık hava çarşısına sahip olacak olan projede fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. 

Evim Türkiye’de Lens Yapı’ya gurbetçi ilgisi!

Lens İstanbul ve Ataşehir Modern projeleriyle Anadolu Yakası’nın en büyük markalı konut proje üreticisi firma konumuna gelen Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı...

Lens Yapı, Evim Türkiye ile gurbetçileri hedefledi!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’yla gurbetçilere yüzde yüzde 20+5 indirim avantajlarıyla gurbetçiye satış payını artıracak...

lens yapı lens istanbul satış ofisi Haberi

lens yapı lens istanbul satış ofisi

33 bin metrekare alana sahip Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. 1+0, 1+1, 2+1 daire ve 2+1, 3+1, 4+1 loft daire seçenekleri sunulan Lens İstanbul Evleri toplam 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. 
 

Lensistanbul Evleri beş blok olarak planlandı. Daire büyüklükleri 45 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen Lensistanbul Evleri projesinde dairelerin 30 Eylül 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Lensistanbul Kurtköy fiyat listesi!

Lensistanbul Kurtköy fiyat listesi 1+1 dairelerde 270 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Lens İstanbul projesi Lens Yapı imzasıyla yükseliyor. 
 

Lens İstanbul Konutları ortak kullanım alanlarında; cafe, restoran, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi imkanlar da olacak. 
 

Adres: Yenişehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı No:3 Pendik / İstanbul  
 

Tel : 444...