26 / 04 / 2024

Levent Gelgin inşaat sektörü

Levent Gelgin inşaat sektörü

DEİK Uluslararası Teknik Müşavirlik İş Konseyi Başkan Yardımcısı Levent Gelgin, 2023 hedeflerine ulaşmada Türk müteahhitlerin yurt dışına açılması ve inşaat malzemecilerinin ürün ihraç etmesinin önemli olduğunu belirtti.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yahya Keskin tarafından kuruldu.

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Levent Cami işte böyle olacak! İnşaatı başladı!

Levent Camisi'nin inşaatına başlandı. 20 bin kişi kapasiteli olacak Levent Cami, klasik mimari özelliklere sahip. Cami inşaatında modern inşaat tekniklerinin tamamı kullanılacak...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

İnşaat sektöründe Otopark Yönetmeliği endişesi!

İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, 30 Haziran 2019'da yürürlüğe girmesi beklenen yeni otopark yönetmeliğinin inşaat sektörünü zora sokacağını ileri sürdü.

Alacaatlı kavşağı inşaatına ilişkin 3 soru mecliste!

Alacaatlı kavşağı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök kavşak inşaatına ilişkin 3 soru sordu..

Diamond Levent Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond Levent Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahya YAE Almannaıe tarafından kuruldu. 

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Derek İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derek İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Elektrik Ticaret Limited Şirketi Levent Erçin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Levent Gelgin inşaat sektörü Haberi

Levent Gelgin inşaat sektörü

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Uluslararası Teknik Müşavirlik İş Konseyi Başkan Yardımcısı Levent Gelgin, 2023 hedeflerine ulaşmada Türk müteahhitlerin yurt dışına açılması ve inşaat malzemecilerinin ürün ihraç etmesinin önemli olduğunu belirtti.  İslam Ülkeleri Müşavirler Federasyonu (FCIC) Başkanı da olan Levent Gelgin, Türk müşavirlik sektörünün son dönemde hızla büyüdüğünü belirterek, Türkiye'de teknik müşavirliğin öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını söyledi. Teknik müşavirliğin genelde devlet ihalelerinde öne çıktığını ancak bütün ihalelerde önemli olduğunu dile getiren Gelgin, "Teknik müşavirler bir devletin açmış olduğu altyapı ihalelerine projeleriyle katılır, bu projelerin yapımından sonra çıkan inşaat maliyetleri, inşaat ihaleleri ve yapımın projeye uygun olup olmadığını inceler" diye konuştu. Levent Gelgin, teknik müşavirlerin farklı alanlarda faaliyet gösterdiğini belirterek, DEİK çatısı altında kurulan Uluslararası Teknik Müşavirlik...