26 / 04 / 2024

levent - hisarüstü metro durakları

levent - hisarüstü metro durakları

Levent – Etiler – Rumelihisarüstü metro inşaatı başladı. Levent – Rumelihisarüstü arasındaki ulaşım mesafesini 5 dakikaya indirecek Etiler metro inşaatı, bölgedeki emlak fiyatlarını şimdiden uçurdu...

Levent Marmaralı kimdir? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Levent Marmaralı, kaç yılında ve nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Marmaralı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

İstanbul'da 2 senede 30 kilometrelik metro hattı açıldı!

İstanbul'da yeni metro hatlarının çalışmaları hız kesmiyor. 29 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı ile İstanbul’da son 2 senede 30 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı devreye alınmış olacak. 

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Ekim 2021'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada inşası devam eden Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının Ekim 2021'de hizmete açılacağını açıkladı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz’da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşaatı durdurulan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz'da hizmete açılacak.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

Beren Saat Hisarüstü’nde ev kiraladı!

Güzel oyuncu Beren Saat’in Hisarüstü’nde 4+1 büyüklüğünde, deniz manzaralı bir daire kiraladığı, aylık kirası 6 bin TL olan o ev için kaparo bile yatırdığı konuşuluyor.

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi kuruldu!

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi Yahya Mahmutçepoğlu, Şuaip Kurtkaya ve Murat Güneş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Levent'te icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Levent Mevkii'nde yer alan 674,67 metrekare yüzölçümlü villa icradan satışa çıkarıldı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

levent - hisarüstü metro durakları Haberi

levent - hisarüstü metro durakları

Levent – Rumelihisarüstü arasına yapılacak metro inşaatı çalışmaları start aldı. Etiler'de başlanan metro inşaatının tamamlanmasıyla iki bölge arasında yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor. Etiler metro inşaatı 2015 yılında bitirilerek, hizmete açılacak. 


Toplamda 3 bin 320 metre uzunluğunda olacak metro hattının maliyeti 95 milyon euroyu bulacak. 4 dakikada bir seferlerin düzenleneği metro hattıyla Levent ile Rumelihisarüstü arasındaki mesafe de 5 dakikaya inecek. 


Levent – Rumelihisarüstü metro hattı durakları ise şöyle; 

- Levent metro istasyonu

- Uygulama oteli metro istasyonu

- Etiler 1 metro istasyonu

- Etiler 2 metro istasyonu

- Hisarüstü metro istasyonu 


Metro hattı emlak fiyatlarını yüzde 30 artırdı 

Etiler'de ilk kazmanın vurulmasıyla başlayan metro inşaatı, bölgedeki fiyatları da artırıyor. Fiyat yükselişinin metro hattının yapılacağı söylentilerinin çıkmasıyla başladığını söyleyen RE/MAX Park'tan Gayrimenkul Danışmanı Bili Markuz, “Etiler'de özellikle son...