25 / 04 / 2024

Levent Piriştina Buca Şirinyer meydan projesi

Levent Piriştina Buca Şirinyer meydan projesi

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, başkanlığında geride bıraktığı iki yılını değerlendirirken, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin de müjdesini verdi.

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

İzmir Buca'ya 6 yeni park inşa edilecek!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programı kapsamında Buca’ya 6 yeni park yapım kararı alındı.

Buca'ya iki yeni spor tesisi geliyor!

BUCA Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Evka-1 Spor Salonu ve Yaylacık Mahallesi'nde projelendirilen Merkez içinde yer alacak Olimpik Yüzme Havuzu'nda temel atma aşamasına gelindiğini söyledi.

Levent Piriştina'dan İzmir Buca'ya yatırım müjdesi!

İzmir'de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2014-2016 hizmet envanterini CHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri ile paylaştı. Piriştina, "Buca sokakları şantiye havasına bürünecek" dedi.

İzmir Buca'ya 2 yılda 11 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

İzmir Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, '' 2 yılda 54 projeyi hayata geçirerek, bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu gösterdiğimizi sanıyorum. Biz işe ihmal edilmişliğinin izlerini silmekle başladık. 20 yıldır girilmemiş sokaklarımızı yenilemek için 11 milyondan fazla yatırım yaptık.''dedi.

Levent Piriştina'dan Buca Şirinyer'e meydan müjdesi!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, başkanlığında geride bıraktığı iki yılını değerlendirirken, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin de müjdesini verdi.

İzmir Buca'da 40 cami onarılacak!

Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede yer alan 84 camiden ihtiyaç önceliğine göre belirlenen 40’ında çalışma yapacaklarını belirtti.

TOKİ İzmir Buca'ya cezaevi mi inşa edecek?

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçeden kaldırılması için çalışılan Buca Cezaevi için topun Binali Yıldırım’ın elinde olduğunu belirtti. Buca Cezaevi’nin ilçeden kaldırılması tartışmalarında yeni bir sürece girilecek.

Levent Korba yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Levent Korba'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kemal Fettahoğlu seçildi. 1960'da Muğla’da doğan Korba, 1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Bölümü’nden mezun oldu.

Yeni Buca Stadı yıkılacak mı?

Buca Belediye Başkanı Piriştina, "Danıştay tarafından onaylanan karar, stadın mimari projeye aykırı olan fazla imalatlarının yıkımına yöneliktir. Stadın tamamının yıkılacağı yönünde alınmış bir karar bulunmamaktadır" dedi.

Aslan Bilgi: Ahmet Piriştina Meydanı yeniden düzenlensin!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nın yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Bilgi, “Meydanın altı iki katlı otopark, üstü ise çay bahçesi ve kafelerle sosyal yaşam merkezi haline getirilsin” dedi

ENKA, Kosova ile Makedonya'yı yaklaştırıyor!

Müteahhitlik şirketi ENKA ve ortağı Bechtel’in yaptığı, Kosova’nın başkenti Piriştina ile komşu ülke Makedonya’yı birbirine bağlayacak 65 kilometrelik yeni yolun ilk 5 kilometresi hizmete açıldı.

Buca şantiyeye dönecek!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2016’nın Buca için tam bir etkinlik yılı olacağını, projeler hayata geçirilirken oluşacak şantiye görünümü için anlayış ve sabır beklediğini söyledi.

Levent Piriştina Buca Şirinyer meydan projesi Haberi

Levent Piriştina Buca Şirinyer meydan projesi

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, başkanlığında geride bıraktığı iki yılını değerlendirirken, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin de müjdesini verdi


Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, hizmette geride bıraktığı iki yılı değerlendirdi. Piriştina Buca’nın sorunlarından, trafikte attıkları adımlara, Tarihi İstasyon’dan kentsel dönüşüme kadar tüm soruları samimiyetle cevapladı. Merhum Ahmet Piriştina’nın bıraktığı mirası sürdürmenin kendisinde hem motivasyon hem de zorlukları beraberinde getirdiğini vurgulayan Piriştina, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin müjdesini de röportajda verdi.


Geride bıraktığımız iki yılda 60’ya yakın geniş kapsamlı projeler görüyoruz. Buca’ya hizmette iki yılı nasıl değerlendiriyorsunuz?


Bizim bu tempoyu yakalamış olmamız, bu koltuğa aday olmadan önce yapmış olduğumuz araştırmalara dayanıyor. Göreve talip olduğunuzda eksiği bilirseniz, tahmini bütçenizi, yaşayacağınız zorlukları, Buca’nın ihtiyaçlarını doğru şekilde planlamışsanız, göreve geldiğiniz ilk gün itibariyle aslında tempo da...