27 / 04 / 2024

Levent Zağra

Levent Zağra

Opet Aygaz Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cüneyt Ağca, Gökhan Tezel, Levent Zağra, Mehmet Tufan Mut, Ufuk Öztürk, Yağız Eyüboğlu tarafından 90 milyon TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de kuruldu

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Yelmenoğlu, Doğan Korkmaz ve Levent Zağra ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul çevresinden tapu toplayanlara kötü haber!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat yaptığı açıklamada Kanal İstanbul çevresindeki tarım arazilerinin imara açılması vaadiyle büyük vurgun yapıldığını iddia ederek, Uyarılarımıza rağmen oradan tapu toplayanlara önerim, çiftçiliği öğrensinler'' dedi.

Gençlik merkezi sayımız 350 oldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Pandemi süreci içerisinde olmamıza rağmen 2020 bütçe görüşmelerinde ifade ettiğimiz Bakanlık çalışmalarımızın ve hedeflerimizin pek çoğunu başarıyla gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu.

Sakıncalı binalar için acil eylem planı çağrısı!

Deprem kuşağında olmamıza rağmen hala gerekli önlemler alınmıyor. Bu kapsamda, oturulması sakıncalı binalar için acil eylem planları uygulamaya konulmalı.

Recep Akdağ: İstanbul'un hastane yatırımına ihtiyacı var!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''İstanbul'da çok ciddi sağlık yatırımları gerçekleştirmiş olmamıza rağmen hala İstanbul'un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var.'' dedi.

Torunlar 5.Levent 2.etap ödeme kampanyası!

Torunlar 5.Levent 2.etap ödeme kampanyası kapsamında uygun faiz oranları ve düşük peşinatlı ödemelerin yanı sıra lansmana özel indirimli fiyatlardan satışlar yapılıyor...

Manisa Soma'da bölgesel çalışma ofisi törenle açıldı!

Bölgesel Isıtma Sistemleri ile ilgili de bazı açılışların yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Ergün, "Soma Belediyesi, 2014 yılında büyükşehir olmamıza rağmen bölge ısıtma sistemlerini Şubat 2015'te bize tam olarak devretti.

Levent Ofis düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor!

Levent Ofis, girişimciler, freelance çalışanların yanı sıra çalışma alanlarında farklılığa gitmek isteyenler için de yeni nesil ofisler ve ofis hizmetleri sunuyor. Levent Ofis, düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor.

Nurgül Yeşilçay, Levent Oto Sanayi’den atölye kiraladı!

Yoğun çalışma temposundan sonra resme yönelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir heykeltıraş arkadaşı ile Levent Oto Sanayi’de 250 metrekarelik bir atölye kiraladı.

Kandıra’nın üst yapısı yenileniyor!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarnıçlar Mahallesi’nde yapılan parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Köken, “Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

5.Levent projesinde son durum ne?

Torunlar GYO'nun hayata geçirdiği 5. Levent projesinde inşaat çalışmalarında hafriyat bitti, sıra temele geldi. En çok satılan konut projesi olan 5. Levent'in inşaatına başlandı.

Yabancıların ofiste ilk tercihi Levent-Maslak hattı oldu!

2014'te ani stok artışı nedeniyle Levent ve Maslak bölgelerinde A sınıfı ofis piyasasında oluşan boşluğun, büyümedeki yavaşlamaya rağmen yerini önemli bir doluluk oranına bırakacağı belirtiliyor.

En pahalı ofis Levent'te!

İstanbul'da Levent-Maslak hattının yanı sıra Seyrantepe, Kozyatağı, Küçükyalı, Maltepe ve Kartal gibi aktif raylı taşıma sisteminin geçtiği bölgelerde ofislere talep patlaması yaşanıyor. Levent, Maslak, Kağıthane ve Kartal'daki ofislerin kirası yüzde 150

Levent Zağra Haberi

Levent Zağra

Opet Aygaz Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cüneyt Ağca, Gökhan Tezel, Levent Zağra, Mehmet Tufan Mut, Ufuk Öztürk, Yağız Eyüboğlu tarafından 90 milyon TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüboğlu, Başkan Yardımcısı Cüneyt Ağca ve geri kalan diğer ortakların ise Yönetim Kurulu Üyesi olmasına karar verildi. 


Opet Aygaz Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Şirket Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde akaryakıt ve otogaz satış istasyonu olarak işletilmek üzere gayrimenkuller satın almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Opet Aygaz Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Sarıgazi Caddesi, No:65 Libadiye...