20 / 04 / 2024

libya türk şirketler

libya türk şirketler

Libya Ulaştırma Bakanı Muhammed Salim eş-Şehubi, Türkiye'den şirketleri Libyayı yeniden inşa etmeye davet etti...

Libya'yı yeni dönemde Türk şirketler inşa edecek!

TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete "Temennimiz, Libya makamlarının, devam eden ve iptal edilen projeleri bir an önce netleştirmesi ve diğer şirketlerimizle benzer protokollerin imzalanmaya başlamasıdır'' dedi...

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Yurt dışına açılmak isteyen Türk şirketler bu 3 alanda destek bekliyor!

Sintek Group iştiraki Sintek Heavy Industries'in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özkan yaptığı açıklamada yurtdışına açılmak isteyen Türk şirketleri 3 alanda destek beklediğini belirtti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

Türk müteahhitler için Libya önemli bir pazar!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitler için Libya'nın önemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk müteahhitler için Avusturya fırsatı!

Avusturya Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek Avusturyalı şirketlerin üçüncü ülkelerdeki potansiyel projeler için Türk şirketleriyle çalışma yürütmekte istekli olduğuna dikkat çekti. Avusturyalı şirketler Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi inşaatçılarla buluştu ve projeleri görüştü...

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Libya'dan Türk müteahhitlere yeşil ışık!

Libya heyeti Türk iş insanlarını ve şirketlerini yeniden ülkede görmek istediğine dikkat çekerek özellikle inşaat, üstyapı, altyapı ve çöp geri dönüşümü konularıa ilişkin yatırım çağrısı yaptı. 

Türk müteahhitlere Libya yolu tekrar açıldı!

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 4225 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilgili konuşan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, yaptığı açıklamada "Türk müteahhitlere Libya yolu tekrar açıldı" dedi.

Türk şirketler Avrupa'da çelik fabrikası topluyor!

Türkiye, küresel ham çelik üretiminde geçen sene yüzde 6 oranında büyüyerek 35.8 milyon tonluk üretim yaptı. Çelik sektöründe faaliyet gösteren Türk firmaları, yerli yatırımlarını hızlandırırken bir taraftan da yurt dışında yeni yatırımlarını hayata geçiriyor.

Türk müteahhitlerine Libya çağrısı!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitlerine Libya çağrısında bulundu. Buna göre; Libya'nın yeniden yapılanmasında Türk müteahhitlik firmaları önemli rol üstlenecek...

Türk müteahhitlere Libya fırsatı!

Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) Başkanı Abdülkadir Akkuş, MARİŞ üyelerinin en çok ihracat yaptığı pazarların sırasıyla Irak, Cezayir ve Libya olduğuna dikkat çekerek, "Türk iş dünyasını da Libya'ya yatırıma davet ediyoruz." diye konuştu.

Türk müteahhitler gözünü Libya'ya dikti!

Libya’da, Türkiye’nin de destek vermesiyle büyük bir dönüşüm başlatıldı. Libya'daki iç karışıklıkta işlerini bırakıp Türkiye'ye dönen müteahhitlerin Libya’da yarım kalan projelerinin toplam tutarı 19 milyar dolar olarak belirtiliyor. Türk müteahhitler Libya'daki yeni projelerden pay istiyor.

libya türk şirketler Haberi

libya türk şirketler

Libya Ulaştırma Bakanı Muhammed Salim eş-Şehubi, Türkiye'den şirketleri Libyayı yeniden inşa etmeye davet etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Libya Ulaştırma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Şehubi bakanlıkta Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Kenan Yılmaz ile bir araya geldiğini belirtti.

Libya Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Libya Ulaştırma Bakanı Muhammed Salim eş-Şehubi, 2011 yılından itibaren, yoğun çatışmaların meydana geldiği Libya'da Türkiye'den şirketleri ülkeyi yeniden inşa etmesi için çağrı yaptı.

Türk müteahhitlerine Libya...