20 / 04 / 2024

Lider Golf Oteli

Lider Golf Oteli

Cornelia De Luxe Resort Otel' in Avrupa'nın Lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye'den toplam 15 otel ve 21 farklı kategoride ödül aldı.

Titanic Hotels'den Belek'e yeni golf oteli!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Yükselir Group İzmir'de marina ve golf oteli kuracak!

Avrupa’da yılın en başarılı enerji firması seçilen Yükselir Group, İzmir’de marina, golf oteli kuracak, rüzgar ve güneş enerjisi üzerine yatırımlar yapacak.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group'tan Ege'de 180 milyon TL'lik otel yatırımı!

Özyer Group, Kuşadası’nda 30.000 metrekare alan üzerine kurulan, Ege’nin ilk 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuşadası’nda golfün yeni adresi Ramada!

Özyer Group tarafından Kuşadası’nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf oteli, turizm sezonuyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. İşte otelin özellikleri...

Nurten ve Fikret Öztürk Regnum markası ile otel zinciri yaratacak!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu...

Fikret ve Nurten Öztürk Regnum markası ile otel zinciri yaratacak!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak...

Fikret ve Nurten Öztürk: Turizmi çok sevdik!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak.

Fikret ve Nurten Öztürk turizm yatırımlarına devam edecek!

Aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratıyor. Öztürk çiftinin her unsurunu bizzat planladığı, Antalya’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu.

Regnum Carya Golf Resort'un iklimlendirmede tercihi Form oldu!

Türkiye’nin LEED's sertifikası almak üzere aday olmuş tek oteli olan Regnum Carya Golf SPA Resort’un iklimlendirme ihtiyacı için, AHRI sertifikalı vidalı kompresörlü Dunham-Bush marka soğutma grupları kullanılıyor.

Cornelia De Luxe Resort Otel Avrupa'nın Lider Golf Oteli seçildi!

Cornelia De Luxe Resort Otel' in Avrupa'nın Lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye'den toplam 15 otel ve 21 farklı kategoride ödül aldı.

Lider Golf Oteli Haberi

Lider Golf Oteli



Dünya Seyahat Ödülleri'nin Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel'de düzenlenen Avrupa galasında Türkiye'ye ödül yağdı. Turizm endüstrisi içinde yer alan 500 farklı kuruluşun yarıştığı Dünya Seyahat Ödülleri, Avrupa töreninde Avrupa'nın En Lux Oteli ve Avrupa'nın En Donanımlı Oteli Ödülü'ne Cornelia Diamond Golf Resort&SPA Otel sahip oldu. Cornelia De Luxe Resort Otel'in Avrupa'nın Lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye'den toplam 15 otel ve 21 farklı kategoride ödül...