23 / 04 / 2024

Limak Turizm projeleri

Limak Turizm projeleri

Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Limak Turizm Grubu’ nun Antalya’da bulunan 4 oteli, Otelpuan.com üyeleri tarafından Türkiye’ nin en beğenilen otelleri seçildi.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Limak Cyprus Deluxe Hotel kapılarını açtı!

1995'den bu yana turizm alanında faaliyet gösteren Limak Holding, 8. otelini KKTC’de hizmete açtı.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Limak'tan, Ankara'ya SPA merkezi!

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi.

Limak İnşaat'ın projeleri 7 milyar doları aştı!

Tamamlanan 100'den fazla projenin toplam değeri 7 milyar doları aşan Limak İnşaat Grubu, Engineering News Record Dergisi'nin yaptığı sıralamalarda dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alıyor.

Limak Holding, Kanal İstanbul'a talip!

Limak Holding, Kanal İstanbul ve Çanakkale Boğazı projeleri ile yakından ilgileneceklerini açıkladı. Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'yi merkez alarak, bölgesel büyümeye ve özellikle Afrika ile Balkanlara odaklanmak istediklerini söyledi.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Limak Turizm projeleri Haberi

Limak Turizm projeleri

Otellerinde yaşattığı keyifli deneyimle dünyanın dört bir yanından misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Limak Turizm Grubu’nun Antalya’daki 4 oteli, Otelpuan.com tarafından bu sene altıncısı düzenlenen yarışmada ödüle layık görüldü.

4 bine yakın otel arasından 350 binden fazla kişinin yorumu ile seçilen Limak Arcadia Golf & Sport Resort, Limak Lara De Luxe, Limak Limra Resort ve Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort ‘Türkiye’nin en çok beğenilen otelleri’ oldu.


Limak Turizm Grubu Koordinatörü K. Kaan Kavaloğlu, otellerde konaklayan misafirlerin ihtiyaçlarına uygun olarak en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ve bu çalışmanın sonucunda aldıkları ödüllerin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Kavaloğlu, “Bu ödülü sıcak misafirperverliğimiz ve hizmetimizdeki mükemmellik anlayışımız dolayısıyla aldık. Bunun bir ekip işi olduğuna inanıyoruz. Otellerimizde görev yapan herkes titiz bir...