29 / 03 / 2024

liv hospital istanbul

liv hospital istanbul

Medical Park Hastaneler Grubu'nun ortakları yeni bir hastane zinciri kurmak için harekete geçtiler...

Liv Hospital ilk hastanesini Ulus'ta açacak!

Liv Hospital Group Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, ''350 milyon kişiye yani tüm çevre ülkelere de hitap etmek. Liv Hospital zinciriyle sağlık turizmi hedefimiz yılda 100 milyon dolar'' dedi.

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Özgür Deniz Aydın 2. kez baba oldu!

Emlakkulisi.com satış ve pazarlama danışmanı Özgür Deniz Aydın ikinci kez baba oldu. Liv Hospital'da dünyaya gelen Nehir Bebek 48 santimetre boyunda ve 2 kilo 400 gram ağırlığında.

Liv Hospital seneye İstanbul'da 2. şubesini açmayı planlıyor!

Üç yıl önce sağlık sektörüne adım atan Liv Hospital, Amerika'dan 3 dalda Mükemmeliyet Merkezi Akreditasyonu aldı.

VIP Medical Park Kocaeli'nde kurulacak!

MedIcal Park ve Liv Hospital hastanelerini bünyesinde bulunduran Medical Park Grubu yeni bir hastane modelini hayata geçiriyor. İlk Kocaeli'nde kurulacak.

Topkapı'ya Liv Hospital geliyor!

Topkapı'da yer alan Beyaz Plaza’yı aylık 1 milyon lira bedelle Liv Hospital kiraladı. Ulus'ta yer alan tüm tıbbi bölümlerin yer alacağı Topkapı Liv Hospital'ın ne zaman açılacağı henüz belli değil...

Sağlık sektörü turizmi konuştu!

Liv Hospital Ankara 'da düzenlenen "Sağlık Turizminde Stratejik Pazarlama Planlaması, Markalaşma ve Bilişim Uygulamaları" isimli panelde Sağlık Turizmi A 'dan Z 'ye masaya yatırıldı.

Liv Hospital Ankara'nın açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Medical Park Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Liv Hospital Ankara'nın açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde konuşma yaptı.

Liv Hospital, 3 hastane daha kuruyor!

Ankara’daki 40 milyon dolarlık yatırımla kurduğu hastane ise 24 Kasım’dan itibaren hasta kabulüne başlayan Liv Hostipal, önümüzdeki dönemde İstanbul’da yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla 3 yeni hastane daha kurmayı planlıyor.

Liv Hostipal, 3 yeni hastane daha kuracak!

Liv Hostipal, önümüzdeki dönemde İstanbul’da yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla 3 yeni hastane daha kurmayı planlıyor. Liv Hospital, çok sayıda yabancı hastaya tedavi hizmeti sağlıyor...

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

liv hospital istanbul Haberi

liv hospital istanbul

Türkiye'de 550 özel hastane var. Bunların yüzde 65'i İstanbul'da bulunuyor. Böylesi büyük rekabetin olduğu bir ortamda Medical Park Hastaneler Grubu'nun ortakları yeni bir hastane zinciri kurmak için harekete geçtiler. Bu zincirin adı Liv Hospital Group. Liv Hospital adını (leading international Vision - uluslararası vizyonda lider) prensiplerinin baş harflerinden alıyor.


Liv'in ilk hastanesi 7 Ocak'ta Ulus'ta açıldı. Hastane 120 milyon dolarlık yatırımla kuruldu. Hastanenin 54 yatak, 8 ameliyathane ve 48 kliniği var. Öğrendiğimize göre Muharrem Usta ve ortakları zinciri büyütmeye kararlı. Gelecek yıl Ankara'da da bir hastane açılacakmış. 2015 yılının sonuna kadar İstanbul'da Bahçeşehir ve istinye'deki Liv hastanesi kurulacakmış. İzmir hastanesi için ise planlamalar sürüyormuş. Bu dört hastane için en az 450 milyon dolarlık yatırım yapılacağı da kulağımıza gelen bilgiler arasında....