25 / 04 / 2024

liv hospital ulus

liv hospital ulus

Medical Park Hastaneler Grubu'nun ortakları yeni bir hastane zinciri kurmak için harekete geçtiler...

Liv Hospital Ulus'ta 120 milyon dolarlık yatırımla açılıyor!

İlk hastanesini İstanbul Ulus'ta açan Liv Hospital, 2014 yılının sonunda hastane sayısını 4'e çıkarmayı hedefliyor...

Liv Hospital ilk hastanesini Ulus'ta açacak!

Liv Hospital Group Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, ''350 milyon kişiye yani tüm çevre ülkelere de hitap etmek. Liv Hospital zinciriyle sağlık turizmi hedefimiz yılda 100 milyon dolar'' dedi.

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Özgür Deniz Aydın 2. kez baba oldu!

Emlakkulisi.com satış ve pazarlama danışmanı Özgür Deniz Aydın ikinci kez baba oldu. Liv Hospital'da dünyaya gelen Nehir Bebek 48 santimetre boyunda ve 2 kilo 400 gram ağırlığında.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi tamamlanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Önceliğimiz Ulus" açıklamasının ardından ivme kazanan Ulus Tarihi Merkezi projesinin, Mimarlar Odası'nın açtığı onlarca davaya rağmen tamamlanacağı belirtildi.

Melih Gökçek'ten Ulus projesinin durdurulmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulus Projesi’nin yürütmesinin durdurulması kararına tepki göstererek, “Akay Kavşağı… Ankara Bulvarı… 1071 Malazgirt Bulvarı’nı açamazsınız dediler… Açtık… Ulus da böyle olacak” dedi.

Liv Hospital seneye İstanbul'da 2. şubesini açmayı planlıyor!

Üç yıl önce sağlık sektörüne adım atan Liv Hospital, Amerika'dan 3 dalda Mükemmeliyet Merkezi Akreditasyonu aldı.

Mübariz Marsimov Ulus'taki rezidansını mı satıyor?

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Edinilen bilgilere göre Mansimov'a ait Etiler Ulus'taki Palmali Residence da satılığa çıkmış. Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş.

Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi görücüye çıktı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatan Yıldırım Belediyesi, bu yolda önemli bir mesafe kaydetti. ‘Mevlana – Ulus Dönüşüm Projesi’nin maketi Yıldırım Belediyesi hizmet binasında vatandaşların beğenisine sunuldu.

Bade İşçil, Ulus'taki evi için icralık oldu!

Malkoç Süalp; Bade İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle İşçil hakkında icra takibi başlattı.

Ulus'ta bulunan TİKA binası yıkılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus'ta bulunan TİKA binasının yıkılması kararlaştırıldı. Büyükşehir'in bölgedeki çalışmaları sırasında binanın eski, virane ve salaş durumda olduğu belirlendi.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı. Sinan Akçıl, ‘Kutsal Kadın’ın çatısı altına girdi!

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Bir süre önce Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı.

Bursa Mevlana ve Ulus'ta imar planları askıda!

Yıldırım Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında; riskli alan olarak ilan edilen 499 hektarlık bölgenin Mevlana ve Ulus mahallelerinde kalan 55 hektarlık kısmına ilişkin nazım imar planlarını askıya çıkardı.

liv hospital ulus Haberi

liv hospital ulus

Türkiye'de 550 özel hastane var. Bunların yüzde 65'i İstanbul'da bulunuyor. Böylesi büyük rekabetin olduğu bir ortamda Medical Park Hastaneler Grubu'nun ortakları yeni bir hastane zinciri kurmak için harekete geçtiler. Bu zincirin adı Liv Hospital Group. Liv Hospital adını (leading international Vision - uluslararası vizyonda lider) prensiplerinin baş harflerinden alıyor.


Liv'in ilk hastanesi 7 Ocak'ta Ulus'ta açıldı. Hastane 120 milyon dolarlık yatırımla kuruldu. Hastanenin 54 yatak, 8 ameliyathane ve 48 kliniği var. Öğrendiğimize göre Muharrem Usta ve ortakları zinciri büyütmeye kararlı. Gelecek yıl Ankara'da da bir hastane açılacakmış. 2015 yılının sonuna kadar İstanbul'da Bahçeşehir ve istinye'deki Liv hastanesi kurulacakmış. İzmir hastanesi için ise planlamalar sürüyormuş. Bu dört hastane için en az 450 milyon dolarlık yatırım yapılacağı da kulağımıza gelen bilgiler arasında....