26 / 04 / 2024

loda mobilya yeni koleksiyon

loda mobilya yeni koleksiyon

2000 yılından beri mobilya sektöründe farklılık yaratan Loda Mobilya'nın yeni koleksiyonları alıcıyla buluşuyor. Loda Mobilya yeni koleksiyonunda modern, konforlu ve fonksiyonelliği ön planda tutup, metal ve ahşabın göz alıcı uyumunu kullandı.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Mobilya sektörü KDV müjdesiyle hareketlendi!

Mobilyadaki KDV indirimi yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, mobilya sektöründeki satışlarda yüzde 20'lik bir artış beklendiğini söyledi. 

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Mobilyada KDV indirimi için son gün yarın!

Üreticiye derin bir nefes aldıran bu geçici indirimin, sektöre ciddi bir moral ve motivasyon sağladığını dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Karaçak, yapılan iyileştirme oranlarının, satışları olumlu yönde etkilediğini belirterek bu indirimin talebi ve alım gücünü arttırdığını söyledi.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Loda Mobilya’dan ev dekorasyonunda renk devrimi!

Renklerin gücünü ve enerjisini modern ve çizgi üstü konseptlerle birleştiren Loda Mobilya'dan ev dekorasyonunda ‘renk’ devrimi...

Loda mobilyadan Basic Box Dresuar!

Yaşam alanlarınıza kalite, konfor ve işlevsellik katan tasarımlarıyla dikkat çeken Loda mobilya; modern ve yalın bir dekorasyon anlayışı ile evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getiriyor.

loda mobilya yeni koleksiyon Haberi

loda mobilya yeni koleksiyon

Daytona Yemek Odası, Loda Mobilya’nın modern ve minimal yaklaşımlarını kendine has stiliyle yorumlamasıyla ortaya çıkıyor.  Masa, sandalye, konsol ve sehpa modeli ile tamamlanan koleksiyon, Loda’nın diğer aksesuar ve üniteleri ile daha da zenginleştirilebiliyor. 



eni koleksiyonları ile farklılık yaratmaya devam eden Loda Mobilya; modern, konforlu ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu Daytona ile evinizde mutlu yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.  



“Metal ve ahşabın göz alıcı uyumu” 






Daytona Yemek Odası, Loda Mobilya’nın modern ve minimal yaklaşımlarını kendine has stiliyle yorumlamasıyla ortaya çıkıyor.  Masa, sandalye, konsol ve sehpa modeli ile tamamlanan koleksiyon, Loda’nın diğer aksesuar ve üniteleri ile daha da zenginleştirilebiliyor. 



Daytona serisinin alamet-i farikası Daytona Konsol, 4 kapaklı tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Metal detaylar, konsolu daha da özel kılıyor. Orta kapaklarda kullanılan metal kulplar,...