26 / 04 / 2024

lojistik depoları

lojistik depoları

Gençler, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin organize ettiği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı kapsamında, Türkiye’nin en büyük depolarından bir olan Heka’yı ziyaret edecek. Bu gezi, Heka için de bir lansman niteliği taşıyacak...

Sektörün yeni yıldızı: Lojistik depoları

Son yıllarda küreselleşme, gayri safi milli hasılanın artması, dış kaynak kullanma yüzdesinin yükselmesi, üretim ölçeklerinin genişlemesi, şirket evlilikleri ve satın almalar nedeniyle lojistik sektörünün hızla büyümekte olduğunu görüyoruz.

Lojistik depolarda arsa fiyatları katlandı!

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Lütfi Elvan'dan Samsun Lojistik Merkezi'ne tam not!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, depoların kiralanmaya başladığı Samsun Lojistik Merkezi'ni inceledi.

Samsun Lojistik Merkezi'ndeki depolar kiralanmaya başladı!

Samsun'a gelen Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Dilemre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gündem ise Lojistik Merkezi projesi oldu.

Reysaş GYO Menderes Görece'deki depolarının iskanını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Menderes Görece'de inşa edilen lojistik depoların yapı kullanım izin belgelerini aldı.

Mudo Tuzla'daki lojistik depoları için 15 milyon TL yatırım yaptı!

Bu yıl 50'nci yılını kutlayan Mudo Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, Tuzla'daki lojistik depoları için 15 milyon yatırım yaptıklarını söyledi. Mudo 850 milyon TL ciro hedefliyor...

Sertrans Logistics, lojistik merkezini bir araya topladı!

25’inci yılına Hadımköy’ deki yeni lojistik merkezinde giren SERTRANS Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı.

Sertrans Logistics, 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezine taşındı!

SERTRANS Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı. 50 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu yeni lojistik merkez, toplam 42 bin 500 metrekare kapalı alana sahip.

Alışan Lojistik yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor!

Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası kara taşımacılığı, yurt içi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini müşterilerine entegre bir şekilde sunuyor.

Sertrans, Hadımköy'deki yeni merkezine taşındı!

SERTRANS Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı.Sertrans Logistics'in, yeni lojistik merkezi, Hadımköy'de hizmete başladı.

Aksaray AFAD Lojistik Depo inşaatı devam ediyor!

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Başbakanlık Afet Acil Durum Yönetim Başkanlığı' nın Aksaray’ da yapımı devam eden içerisine yardım malzemelerinin konulacağı lojistik depo inşaatında incelemelerde bulundu...

Sürpa İnşaat Taahhüt ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürpa İnşaat Taahhüt ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Orhan Aycıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Serap Caddesi'nde kuruldu.

lojistik depoları Haberi

lojistik depoları

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en aktif öğrenci kulüplerinden biri olan Kalite ve Verimlilik Kulübü, gelenekselleşen Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı etkinliğinin bu yıl dokuzuncusunu düzenliyor. TLS Lojistik’in sponsorluğunu üstlenerek destek verdiği etkinlik kapsamında gençler, 6 Aralık 2013 tarihinde Türkiye’nin en büyük depolarından biri olan  Heka’yı ziyaret edecek. Gençlerin ziyareti, Heka için de bir lansman niteliği taşıyor. Gençler, Heka’nın ilk misafirleri olacak.

2-7Aralık 2013 tarihlerinde üniversitenin Beşiktaş kampüsünde düzenlenecek olan etkinlik, üç gün seminer, bir gün teknik gezi ve atölye çalışmaları şeklinde planlandı. Geziye ayrılan günde Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından gelen 200 öğrenci, TLS Lojistik’in en yeni deposu Heka’yı ziyaret edecek. Şekerpınar’da bulunan ve son derece gelişmiş bir teknolojik altyapıya sahip olan depoyu ziyaret edecek olan...