28 / 03 / 2024

los angeles ev hırsızlığı

los angeles ev hırsızlığı

Oyuncu Halle Berry'nin Los Angeles'taki evine göz koyan sahte tapu belgeleri düzenleyerek evi kendi üzerine geçirmeye çalıştı. 

Kiracıdan zam isyanı: Ev sahibim kirayı 3 katına çıkartmak istiyor, o paraya 48 ayda Los Angeles’da ev alabiliyorum!

Bazı ev sahipleri fahiş zam talepleriyle gündeme gelirken, son zamanlarda Türkiye ile yurt dışındaki ev fiyatları sık sık karşılaştırılmaya başlandı. Bir kiracı sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Los Angeles'ta yaklaşık 40 bin evsiz otellere yerleştirilecek!

ABD'nin Los Angeles kentinde yaklaşık olarak 40 bin evsizin otellere yerleştirileceği belirtildi.

Leonardo DiCaprio Los Angeles'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, dört sene önce ünlü şarkıcı Moby'den satın aldığı Los Angeles'taki konutunu kar elde etmeden 4,9 milyon dolara satışa sundu. 1926'da Tudor dönemi mimarisine uygun dizayn edilen konut, bugünün moden mimarisiyle harmanlandı.

ABD'deki Beverly House 600 bin dolara kiralandı!

Amerika'da Los Angeles eyaletinde bulunan Beverly House 135 milyon dolarlık ev satıcı bulamayınca  600 bin dolara kiralandı.

Camila Cabello Los Angeles'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Camila Cabello, Los Angeles'ta bulunan evini 600 bin dolar kar ederek satışa çıkarıyor.

Hilary Swank Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı!

Kolorado’ya taşınma kararı alan Hilary Swank Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı...

Elm Sokağı Kâbusu’ndaki ev satılıyor!

Meşhur korku filmi Elm Sokağı Kâbusu ile ünlenen Los Angeles'taki ev satışa çıkarıldı. Ev için 3,25 milyon dolar isteniyor.

Marilyn Manson Los Angeles'taki malikanesini satıyor!

Ünlü rocker Marilyn Manson, Los Angeles'taki üç yatak odalı ve üç banyolu evini 1.75 milyon dolara satışa sundu.

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 

Los Angeles’ta evsizler sokaklara kamp kurdu!

Los Angeles şehrinde evsizlerin, Koreatown kasabasında işlek caddelerin kenarlarında çadır kurduğu görülüyor. Daha önce Skid Row bölgesinde görülen evsizler, şimdi tüm sokakları istila etmiş durumda.

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

los angeles ev hırsızlığı Haberi

los angeles ev hırsızlığı

Ünlü oyuncu Halle Berry’nin Los Angeles’taki evine göz koyan bir hırsız, sahte tapu belgeleri düzenleyerek evi kendi üzerine geçirmeye çalıştı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, 59 yaşındaki Ronald Eugene Griffin, 52 yaşındaki ABD’li yıldızın mülkü için kendisine aitmiş gibi sahte tapu düzenledi. Çilingir yardımıyla evin kilitlerinden birini değiştirmeye yeltenen hırsız, evin çalışanları tarafından fark edildi. Çalışanlar, Griffin’in evin yeni sahibi olduğunu iddia ettiğini söylediler. Polise evin çalışanlarının mülküne izinsiz girdiğini söyleyen Griffin, hazırladığı sahte tapuyu göstererek evin sahibi olduğunu kanıtlamaya çalıştı. Tapunun sahte olduğunun anlaşılmasıyla birlikte Griffin sahte teminat senedi hazırlama ve hırsızlığa kalkışma suçlamalarıyla tutuklandı.

Halle Berry, Griffin’i tanımadığını ve evinde bulunması için kesinlikle izin vermediğini söyledi. Polise göre Griffin, mülkün ünlü oyuncuya ait olduğunu bilmiyordu. Evi beğendiği için...