18 / 04 / 2024

Marilyn Manson Los Angeles'taki malikanesini satıyor!

Marilyn Manson Los Angeles'taki malikanesini satıyor!

Ünlü rocker Marilyn Manson, Los Angeles'taki üç yatak odalı ve üç banyolu evini 1.75 milyon dolara satışa sundu.



Ünlü rocker Marilyn Manson, cinsel saldırı suçlamalarının reddine ilişkin temyizi de kaybedince evini terk etme kararı verdi. Manson, Los Angeles'taki evini 1.75 milyon dolara satışa sundu.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; 52 yaşındaki Manson, son aylarda aktrisler Evan Rachel Wood ve Esmé Bianco da dahil olmak üzere bir düzineyi aşkın kadının cinsel saldırı ve taciz iddialarıyla karşlaştı. Hatta bu senenin başlarında evden birinin ayrılmak istediğine ilişkin çığlıklar duyulunca polisin kontrol etmek durumunda kaldığı haberleri de basına yansıdı.

Marilyn Manson Los Angeles taki malikanesini satıyor!

Şimdiye kadar iddiaları reddeden ve hatta Kanye West’in Donda albümünün etkinliğine de katılan Manson’ın itirazları mahkeme tarafından reddedildi. Temyizin reddedilmesinin hemen ardından ise ünlü rock yıldızı Los Angeles’taki malikanesini satmaya karar verdi.

1926 yılında yapılan ve 2013 yılında Manson’ın satın aldığı malikande; üç yatak odası, üç banyo bulunuyor. İspanyol evinin büyüklüğü 2 bin 711 metrekare büyüklüğe sahip.

Realtorcom’a göre, malikanede kirişli tavanlar, ferforje korkuluklar, kemerli pencereler, beşik tavanlar ve sarmal merpen bulunuyor. Bunun yanı sıra evde karanlık bir mimari estetik tercih edilmiş. 

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Al Capone'un evi 15.5 milyon dolara satılıyor!


Geri Dön