26 / 04 / 2024

lüks çocuk odası modelleri

lüks çocuk odası modelleri

Milyoner aileler, filmlerde ya da televizyonlarda gördükleri odaları isteyen çocukları için kesenin ağzını açtı. Aslına benzemesi için hiçbir detayın atlanmadığı odalarda kale şeklinde yatak yer alıyor.

Dışı vagon içi lüks otel!

ABD'nin Montana Eyaleti'ndeki Essex kasabasında bir demiryolu şirketi turistleri otel merkezine çekmeye karar verdi. Şirket, bir vagonunu lüks bir otel odasına çevirdi.

Melbourne’deki lüks malikane 'Yok artık' dedirtti!

Melbourne’deki 1 milyon dolarlık fiyatıyla dikkatleri çeken lüks malikane yatak odası tasarımıyla ‘Yok artık!’ dedirtti.

Bağcılar'da lüks konut projesinin parkında zehirli zemin skandalı!

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki lüks bir konut projesinin çocuk parkı inşaatında, çocukların kanser başta olmak üzere birçok hastalığa yakalanmasına neden olan tehlikeli kimyasallardan yapılmış zemin kaplama maddesi ele geçirildi.

Davut Çetin: Beyaz eşya lüks olmaktan çıkartılmalı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 150 metrekare üzeri konutta Katma Değer Vergisi’nin(KDV) yüzde 18’den yüzde 8’e indiğini, ancak yüzde 18 KDV+yüzde 6,5 ÖTV ile buzdolabı ve çamaşır makinası gibi beyaz eşyaların halen lüks olarak kabul edilmesinin adaletsiz olduğunu söyledi

İder Mobilya'dan yeni çocuk odası koleksiyonu!

İder Mobilya’nın yeni çocuk odası koleksiyonunda gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplık kahvenin en doğal renk tonları kullanılıyor.

Saglıkkent'ten çocuk odası bizden kampanyası!

KULLANICILARINA tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat, Beylikdüzü'ndeki Sağlıkkent Projesi'nden ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Çocuk Odası Bizden' kampanyasını başlattı.

Lüks konutlar satılmayı bekliyor!

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkam Nizameddin Aşa, konut sektöründe arz fazlası bulunduğunu, bunun büyük bölümünün lüks konutlardan kaynaklandığım söyledi.Aşa,yılın ilk yarısında konut sektörü için kötü geçtiğini belirtti.

Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı modellerin yer aldığı çocukların renkli dünyasına hitap eden Confetti çocuk odası halıları, ana okullarından çocuk odalarına kadar çocukların gelişimine katkı sağlıyor. Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor.

Sedat Altınay: Konya'da lüks konut furyası başladı!

Konyai emlak sektörünü Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ile konuştuk. Konya'da konut açığının çok fazla olmadığına işaret eden Başkan Sedat Altınay, şehirde başlayan lüks konut furyasına dikkat çekti.

Nurettin Özdebir: Karşılıksız çek sahibi ev ve araba alamamalı!

ANKARA Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, çekte hapis cezasının kaldırılmasının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmediğinin altını çizerek; "Karşılıksız çek sahibi ev ve araba alamamalı" dedi...

Kids By Fatih Kıral'da en beğenilen çocuk odası yarışması!

Kids By Fatih Kıral ‘en beğenilen çocuk odasını seç ödülü kazan’ yarışmasına start verdi. Facebook üzerinden katılımla oylanacak olan yarışmada en beğenilen çocuk odasını seçen katılımcıları eğlenceli ödüller bekliyor. Son katılım 10 Ocak 2013…

Donna Karan'ın 11 milyon dolarlık lüks dairesi!

Donna Karan'ın 11 milyon dolara satın aldığı lüks dairesinde plates odası, yoga stüdyosu yer alıyor...

Cüneyt Özdemir: Lüks otel odası mı ev mi?

Radikal Gzetesi yazarı Cüneyt Özdemir bugünkü yazısına "Lüks otel odası mı ev mi?" adlı başlık attı...

lüks çocuk odası modelleri Haberi

lüks çocuk odası modelleri

Milyoner aileler, filmlerde ya da televizyonlarda gördükleri odaları isteyen çocukları için kesenin ağzını açtı. Aslına benzemesi için hiçbir detayın atlanmadığı odalarda kale şeklinde yatak yer alıyor. Yatağın kenarında ise kuleler yükseliyor. Aksesuarlarda swarovski taşlar bile kullanılıyor. Böylece özellikle kız, çocukları kendileri prenses gibi hissediyor. Çocuk büyüdükçe ufak değişikliklerle yeniden tasarlanan odaların maliyeti ise 200 bin doları...