20 / 04 / 2024

Lüleburgaz Belediyesi iş yerleri kira indirimi

Lüleburgaz Belediyesi iş yerleri kira indirimi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren ve kısıtlamalardan yoğun şekilde etkilenen esnafa 80'e varan kira indirimi yaptı.

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği! Kime ne kadar verilecek, kimler faydalanabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayçiçek yağında oluşan aşırı fiyat artışları ve yetersiz stoklar nedeniyle harekete geçti. 'Elden gelen yelle ya da selle' felsefesinden yola çıkarak vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği başlattı. Başvurular nereye yapılacak?

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Lüleburgaz'da hobi bahçeleri için kuralar çekildi! 

Lüleburgaz'da Atakan Yavuz Parkı'nda yer alan  57 hobi bahçesinin sahibi kura çekimiyle belirlendi. 

Lüleburgaz'daki Sıbyan Mektebi'nin müze olması için 3 bin imza toplandı!

Lüleburgaz'da bulunan Sıbyan Mektebi'nin müzeye dönüşmesi için 3 bin kişiden imza toplandı. 

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Lüleburgaz Belediyesi'nden yüzde 80'e varan kira indirimi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren ve kısıtlamalardan yoğun şekilde etkilenen esnafa 80'e varan kira indirimi yaptı.

2020'de Lüleburgaz'da 655 çift dünya evine girdi!

2020 yılında pandemiye rağmen Lüleburgaz'da 655 kişi evlendi. Evlenen çiftler genel olarak hafta içi evlenmeyi tercih etti.

Lüleburgaz modern bisiklet yollarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

Lüleburgaz Belediyesi iş yerleri kira indirimi Haberi

Lüleburgaz Belediyesi iş yerleri kira indirimi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle kapanan ya da faaliyetlerini geçici olarak durduran kiracılarından kira ücreti almayan Lüleburgaz Belediyesi, yine kendisine ait iş yerlerinde kiracı olarak bulunup, faaliyetlerini sürdüren esnafa can suyu niteliğinde olacak karara imza attı. Belediye bu kapsamda belediye, açık olduğu halde koronavirüs salgının ekonomik olarak büyük oranda etkilediği belediyeye ait iş yerlerinde büyük oranda kira indirimine gitti. Lüleburgaz Belediye Encümeni’nce onaylanan karar 15 Aralık 2020 tarihi ile 15 Haziran 2021 tarihleri arasını kapsıyor. 

O esnafa yüzde 80 indirim

Lüleburgaz Belediyesi bu kapsamda Kapalı Pazar yeri ve Semt Merkezi’ndeki kiracıların sadece paket servise dönmesi, yiyecek-içecek servis imkanı olmadığı için büyük ekonomik darboğaza girmesi sebebiyle buradaki esnafa yüzde 80 oranında kira indirimi uyguladı. Kiracılar Haziran ayına kadar mevcut ödemelerinin yüzde 80...